Addison jest świetna i każdy to przyzna. Dlatego też powstał spin-off z tą bohaterką. Jednak drugi sezon Private Practice jak na razie jest dość kiepski i nudny. Co za tym idzie z odcinka na odcinek spada jego oglądalność. A to dopiero początek sezonu. Jak tak dalej pójdzie możemy się nie doczekać trzeciej serii serialu o Addison Montgomery. Jeśli tak się stanie, że emisja PP zostanie zakończona bądź też zawieszona, wg mnie istnieje duże prawdopodobieństwo powrotu Addison do Greys Anatomy. Kate Walsh ma wielu fanów, a jej postać grana w obydwu serialach jest ciekawa i ogólnie lubiana. Więc czy fani na pewno sprawiliby powrót Addison do Chirurgów.
To są jedynie moje domniemania, jednak szczerze mam taką nadzieję, że tak się stanie :)
myślę że na daną chwilę nie jest to możliwe. PP się rozkręca i mam nadzieje że będzie dużo serii tego serialu jeszcze ;d
jakby Addison wróciła do GA to powinna być ze Sloanem bo z Derekiem już nie ma szans a szkoda ;/
PP nie miałam jeszcze okazji oglądać ale w GA była genialna i brakuje mi tej postaci.Gdyby wróciła byłoby super.
I moim zdaniem bardzo pasowała do Sloana i była chyba jedyną kobietą na której mu na serio zależało,więc trochę szkoda że to się tak skończyło
to musisz obejrzeć fajny serial i Addie też świetnie tam gra ;d też mi się wydaje, że mu na niej zależało dlatego przyjechał do SGH
Addie jest najlepsza ;}
PP jest boskie, bo całe o niej [powiedzmy x D]
W GA była świetna .Tęsknię za nią ;(
Ale ja wolałabym żeby była z Alex'em ; **
CZYŻBY?!?!
Kate Walsh znowu w "Chirurgach"?
Kate Walsh nie wyklucza, że w przyszłości powróci na stałe do obsady serialu "Chirurdzy".
REKLAMAAktorka, która wcielała się w postać dr Addison Montgomery w latach 2005-2007, została później gwiazdą własnego serialu "Prywatna praktyka", jednak przyznaje, że nie miałaby oporów przed powrotem do "Chirurgów".
- Kto wie, na jaki pomysł może wpaść Shonda Rhimes? Być może powrócę do serialu, ale na razie nie chcę o tym mówić - powiedziała gwiazda w wywiadzie dla magazynu "Us Weekly" przyznając, że świetnie się czuła występując gościnnie w jednym z nowych odcinków "Chirurgów": "To było fantastyczne. Bardzo się cieszę, bo zawsze miło jest wrócić na tamten plan".