PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122789
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy ktoś może mi powiedzieć, jaki sekret Addrison odkryl Derek w ostatnim odcinku (Polsat,piątek 6.02 godz.18.00), bo niestety nie ogladalam ..

Z gory dziękuję

TemprenceBrennan

Addie powiedziała Derekowi, że to z Markiem to nie był tylko raz ...
Derek się wkurzył i powiedział, że nie chce jej znać i widzieć.
Mina Addie - wolę nie mówic xd

McAddie

no to nieźle .. ale najlepiej to bylo jak Addison powiesila majtki Meredith na tablicy ogloszeń .. :D

TemprenceBrennan

Zgadzam się Hahaha!
Callie się przyznała xD
Ale przeciez to było logiczne ze to nie jej gacie, bo przeciez były za małe Haha!

McAddie

no tak .. :D
ale chyba i tak prawie każdy wiedzial, ze to nie sa jej majtki, tylko Meredith, przynajmniej mi się tak wydaje

TemprenceBrennan

Zgadzam się z Tobą xDD
Nie mogę z tego, że Mer zapomniała gaci i szła do domu bez nich Hahaha!
I, że Derek miał je w kieszeni!
Wole nie wiedzieć jak musiała czuć się Addie xD

McAddie

ja też xD
a co do tych gaci, to Mer nie zdązyla ich zalozyć, bo Callie weszla

TemprenceBrennan

Aa. no raca xD
Głupi błąd z me strony.
Przeciez Mer później gadała z Callipoe a ta powiedziała, że nikomu ni powie o niej i McSexyy'm x D

McAddie

wlasnie tak .. :D
jeszcze teraz z innej beczki .. pamiętasz może, jak Addison nie chciala wracac do przyczepy, po tym jak Mark wrocil, wiec poszla sie wysikać w krzaki, a potem caly czas sie drapala :D

TemprenceBrennan

Hahaha! Pamiętam <lol2>.
Co to był za odcinek Hahaha!

McAddie

bosski xD.. ja się tak śmialam, że tata zapytal się, czy przypadkiem nie trzeba zaprowadzić mnie do psychologa xD

TemprenceBrennan

ja się popłakałam ze śmiechu.!
A widziałaś może już ten odc. jak Mer się topi? ja niestety nie ;(

McAddie

nie .. ja ogladam odcinki na polsacie o 17.00, a tam dopiero zaczęla sie 3 seria .. a co do śmiechu, to ja plakalam przy tym odcinku jak Mer byla na morfinie .. najlepszy tekst Addie "Rozmawiamy tak tylko dlatego, że jak morfina przestanie dzialac nie będziesz nic pamiętac" xD

TemprenceBrennan

Ja tez oglądam na POLSACIe o 17 i 13. A co do morfiny to to było genialnee! Nawet moja mama płakała!
Ciekawe co będzie jutro?! ;DD
Nie mogę się doczekac!

McAddie

ja też .. niestety moja cierpliwośc i tak zawiodla i czytalam streszczenie na telemagazyn.pl ... :D

TemprenceBrennan

Moja również Meredith xDD
Spadam <papa>.
Do usłyszenia xDD

TemprenceBrennan

no nie każdy zajażył że to nie bielizna Callie...;p biedny George miałl poważny problem z tym że ona go zdradza;p

agusia1989

wlasnie :D
poza tym Mer wcale nie nie zdarzyła ich zalozyc, a nie mogla ich znalezc (majtek):D bo je Derek zabrał :)

może i tak .. nie wiem, bo ogladalam tylko fragmentami ...

TemprenceBrennan

Ja niestety tez tylko gragmentami ;(
Głupia skzoła! Ale o ile się nie mylę już we wtorek o 13 będę mogła obejrzeć całośc na POLSACIE?! xdd

McAddie

ja nie dość ze mam szkole najkrocej do 14.30, to jeszcze mam zaj. dodatkowe 2 razy w tyg. o 17 ;(

TemprenceBrennan

ja tez dwa razy w tydogniu ang. o 16:30!

McAddie

Lilian - ominie Cie dzisiaj fajny odcinek :D

dzisiaj byl niezly odcinek ... a najlepszy tekst to "siostra McSexy to McSuka .. " :D

TemprenceBrennan

Dziisaj oglądałam ;>
Jutro nie zobaczę ;(
Meredith: Przyjechała siostra Dereka.
Izzie: Siostra McSexy'ego to McSuka !
Hahahaha! Myslałam, że się posikam! A moja mama mówi `śmiac sie do telewizora? rozpacz.com!`