PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

1.Czy Izzie umarła?
2.Czy George umarł?
3.Kiedy będzie kolejny sezon?

użytkownik usunięty
lays19_91

1 i 2 niewiadomo ;) jesli chcesz wiedziec czy przezyja i poznac przyszlosc to poczytaj moja wiadomosc "plotki zostaly potwierdzone" ;) a kolejny sezon w stanach bedzie pod koniec wrzesnia

Izzie bedzie zyla, George niestety nie :(

24.września ma być 6 sezon ale na jakiej antenie go puszczą Polsat, ABC, czy Fix life????? proszę o szybką odpowiedź:)))

kksgubi

24 września będzie premiera pierwszego odcinka 6 sezonu, ale w Stanach. My się trochę na niego naczekamy, jak znam życie..

ocenił(a) serial na 10
lays19_91

Georg umarł na 100 %, a co do Iz, to pewna nie jestem. We wrześniu Grejsi pokażą się w USA

ocenił(a) serial na 10
jasna_cholera

Scenarzyści mogli już wysłać tego Georga do wojska, a nie go uśmiercać, przez nich mnie serce zakuło! Jedna z moich ulubionych postaci! Wiedząc, że jest w wojsku miałabym chociaż nadzieję, że wróci, a teraz nic z tego. Chyba, że Izzy przeżyje, ale będzie nadal chora, a bohaterem jej wizji będzie tym razem Georg.

Ale przyznam, że prawie się popłakałam oglądając końcówkę.

użytkownik usunięty
thaat

george raczej bohaterem wizji nie bedzie bo musialby nadal nagrywac a w wywiadzie mowil ze juz nie wroci i odchodzi na zawsze ;) i mowili ze izzie zostaje

thaat

NIE!!! Żadnych wizji Izzy!! Koniec z jej chorobami i w ogóle, ma wrócić w 6 sezonie jako chirurg a nie pacjent!!!

sebastian_and

Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, pozatym to byloby nudne gdyby chorowala przez kolejny sezon. Mi sie zdaje ze wyzdrowieje, nie wiadomo tylko jak sie pozbiera po smierci George'a, pewnie szybko nie wroci do pracy.

katia2424

A mi się podobał finał 5. sezonu, postarali się - z PP też (inna sprawa że łatwo się było domyślić gdzie jest/leży George). Ponadto zgadzam się ze stwierdzeniem, że jego postać była ostatnio nudna.

latios

Mi też się podobał finał 5. serii, i wcale nie tak łatwo było się domyśleć, gdzie jest George. Nawet jak Mer za pierwszym razem odczytała 0 0 7 to ja myślałem, że on jakiś numer telefonu poda xD wiem, wiem, mało spostrzegawczy jestem ;D No a trzeba przyznać, że jego postać była nudna, ale było już lepiej niż 3. sezonie...

sebastian_and

Dziwi mnie właśnie jak oni to chcą zrobić, bo Shonda powiedziała że sezon 6 zacznie się w momencie w którym skończył się 5, czyli w windzie. A skoro George już ma nie grać, to jak oni chcą nakręcić te sceny? Chyba że już nakręcili...

PrzemQ_3

raczej nakręcili...ale to dobrze, że zaczynają w tym momencie, co się skończył 5. sezon...przeskok czasowy byłby porażką...

PrzemQ_3

to myślisz, że skończyli scene z windy na tej którą widzieliśmy, powiedzieli sobie cześć i pojechali na wakacje? i co po paru miesiacach spotkaqli sie znowu by kręcic 6 sezon zaczynajac od tego punktu w którym sie rozstali??? troche głupie. Poprostu ucieli w tamtym momencie, a sceny odgrywali dalej. ot co.

ocenił(a) serial na 6
lays19_91

Poza tym Izzie nie mogłaby mieć halucynacji z Georgem, bo już nie ma guza mózgu :)
A dokładna data premiery to 24. września [yay, moje urodziny xD]

ocenił(a) serial na 8
Soonrisa

Kurcze, premiera 6 sezonu mogła by być 23 września bo wtedy są moje urodziny! No ale cóż poradzić...

użytkownik usunięty
lays19_91

1. nie
2. tak
3. za 32 dni, tj. 24 września

*na dowód zdjęcia z planu (link wkleiłem też w innym temacie)
http://www.youtube.com/watch?v=FRaZl2UMq7Y

użytkownik usunięty

ciekawy moze byc ten odcinek. chociaz pewnie bedzie bardzo smutny. beda wspominac georga i plakac :/ jak wiekszosc ludzi przed monitorami ;) no i to jest tez potwierdzenie ze izzie przezyje i bedzie sie miala calkiem niezle bo na planie siedzi w hustce i nie ma zadnych "maszyn" ani niczego takiego przyczepionego wiec pewnie operacja sie uda ;)

ocenił(a) serial na 8

w ogole sezon 5 jak dla mnie był bardzo interesujący. Izzie i George to najbardziej sympatyczne postaci wg mnie poza "małą Grey" i szkoda,że Georga juz nie bedzie...Izzie musi przezyc. Nie chciałabym aż tak tragicznego poczatku sezonu 6. juz sie nie moge doczekać!!

ocenił(a) serial na 10
lays19_91

1. Izzie będzie żyła.
2. George umrze. W sieci są zdjęcia z pogrzebu.
3. Jak się skończy w Ameryce :/

ocenił(a) serial na 9
lays19_91

jeżeli chodzi o pytania...
wiecie może co będzie z Burkem? wróci?

ocenił(a) serial na 10
ikaa

raczej wątpie...przecież Burka wywali z serialu za to, że powiedzmy źle się zachowywał względem T.R. Knight`a...więc jakoś nie sądzę żeby miał wrócić

użytkownik usunięty
aga1320

nie wroci na pewno

użytkownik usunięty

albo moze i wroci.... skoro od 6 sezonu t.r.knight'a nie ma to moze washingtona sciagna znow ;) nie no zartuje :P nikt nigdy nie rzucil takiego pomyslu ani producenci ani scenarzysci. i mam nadzieje ze tak sie nie stanie i mam rowniez nadzieje ze 6 sezon bedzie ostatnim

ocenił(a) serial na 10

hmm...w zasadzie to mogłoby być ciekawie gdyby wrócił...mógłby trochę namieszać...ciekawe kogo wybrałaby Christina ;p

cóż to za klątwy rzucasz na nasze GA! Ten serial ma trwać do mojej śmierci, ot co! ;D Grejsiki mają mieć dzieci, te dzieci też będą chirurgami i zaczynamy od początku, a jak, ja im dam zakończyć mój serial ;]

użytkownik usunięty
sebastian_and

Może nie do śmierci, ale istnieje szansa że serial na antenie abc zagości jeszcze długo. Jest w końcu następcą Ostrego dyżuru, który cieszył się popularnością przez 15 sezonów, więc i Greys Anatomy tyle może uzyskać, a może i więcej. GA ma parę konkurentów w dziedzinie seriali medycznych od stacji Fox i Showtime, ale nie wydaje mi się by zbytnio zagrozili pozycji GA.

ocenił(a) serial na 8

Hmm... Dziwi mnie fakt, że T.R. Knight najprawdopodobniej odszedł z GA - z tego, co wyczytałam to nie ma jakiejś alternatywy - nie gra w wielu filmach, a w innych serialach tylko gościnnie... Może chciał tylko postraszyc scenarzystów, a oni potraktowali go poważnie...

ocenił(a) serial na 8
paulla_b

Knight odszedł, bo twierdził, że scenarzystka daje mu mało scen (prawie wogóle co można łatwo zauważyć)w 5 sezonie. I jeszcze były między nim, a nią jakieś spięcia.

użytkownik usunięty
weronelka

a czytalam niedawno w jakiejs gazecie ze t.r.knight i katherine heigl udzielili wywiadu zaraz po tym jak plotki o smierci georga sie potwierdzily, w ktorym troche pojechali po shondzie rhymes. nie pamietam co dokladnie mowili i wiem ze nie mowili tego wprost ale oczernili ja i bylo to troszke chamskie. rozumiem ze t.r.knight moze juz sobie "ryzykowac" i mowic o niej co chce bo juz nie gra w jej serialu ale heigh zostala i tak samo sie o niej wyrazala. dziwne ze nie boi sie o swoja role w serialu.

ocenił(a) serial na 10

Ja to się zastanawiam jak ukryją ciążę Ellen Pompeo... Wyczytałem gdzieś, że podobno nie będzie jej przez część odcinków... Widziałem zresztą zdjęcia w necie z pogrzebu George'a i już tam widać było, że jest w ciąży i to zaawansowanej... Szkoda jak jej zabraknie w tych paru odcinkach, ale ciekawi mnie jak usprawiedliwią jej nieobecność :)

sidu44

Podczas ciąży ujęcia pewnie będą tylko portretowe. Bo to akurat nie problem. Gorzej z tym, co zrobią z jej postacią, kiedy Ellen odejdzie na macierzyńskie - czytałam na jakiejś amerykańskiej stronie, że aktorka chce zając się swoją córką i pobyć trochę z rodziną. Także robi sobie wolne od serialu. Szkoda.
Może scenarzyści przewidzieli dla niej i Dereka np. podróż poślubną? xD