SPOILERY!!!
No, to powracamy po przerwie świątecznej co? :D
14 emitowane w USA.
Tytuł: Blink
http://www.youtube.com/watch?v=DuquYS5oq3Y Sneak peek x 1. :)
Next week, the show finally returns with "Blink," which kick-starts another crossover event with Private Practice. At the center of the action is Sloane. As in Mark's daughter.
Her condition brings Addison back to Seattle Grace, and the sparks between McSteamy and his former flame will fly again. What will that mean for Mark and Lexie's future?
I bardzo dobrze! Już dni odliczam! Życie bez Grey's Anatomy jest taaakie puste :D
dziś już 15 stycznia a odcienek zawsze był w necie już dzień po premierze w USA
Jak wrażenia?
[SPOILER]
Mi się kompletnie nie podoba to co scenarzyści zrobili ze Sloanem... dupa wołowa i tyle. Aż nie chce mi się na to patrzeć.
Dobrze, że Lexi go rzuciła, bo to zaczynało być nudne.
Bailey ze swoją przemową mistorzstwo.
No i Christina... tu będzie się działo:>
moim zdaniem odcinek był do dupy. wątek z markiem, zadnego nadzwyczajnego pacjenta, i do tego cristina.. straaasznie brak mi Izzie:( odcinek do dupy i juz.. oczekiwalam duzo wiecej po takiej przerwie.. ;/
[spoiler]Oczekiwałam ciekawszego odcinka, ale dobre i to. Wątek z Markiem strasznie ślimazarnie pociągnięty, właściwie niepotrzebnie zrobili z niego nawróconego ojca, chyba potrzebna była im Lexi, żeby Alex miał na kim odreagować złość na Izzi. Ciekawe było zakończenie ze względu na Christinę - czy faktycznie jest w stanie oddać Owena za kardio? W sumie chirurgia zawsze była u niej numer one, chyba że ona też ma przejść przemianę i dzięki Owenowi ma się stać człowiekiem:P Strasznie brakuje mi Izzi, nie mogę się doczekać 12 odcinka,[spoiler] bo promo zwiastuje jej powrót.