Wie ktoś może, czy Kim Raver zamierza pokazać się w kolejnym sezonie? Niektóre źródła mówią, że nie, a inne, że tak - sama już nie wiem, jak jest. Niby została zwolniona, ale Teddy była jedną z ciekawszych postaci, nie byłoby zbyt przyjemnie, gdyby wykopali ją z serialu tak na dobre...
na dobre jej nie wykopali,ma wolną furtkę. Miejmy nadzieje,że wróci choć na kilka odcinków. Teraz z mojej Wielkiej Czwórki (Bailey,Teddy.Callie i Arizona) została Wielka Trójka :(.
tez mam nadzieję że Teddy wróci, zawsze widziałam ją z Owenem, mogło by pójśc w tym kierunku bo związek Christiny i Owena to chyba padnie po tym wszystkim, ja nie widzę juz ich razem
Też lubiłam Owena z Teddy, ale raczej jako takich bliskich przyjaciół - nie wydaje mi się, żeby po śmierci męża i tej całej historii Owena z Cristiną którekolwiek z nich miałoby szansę zaangażować się w ten wiązek. I ja też uwielbiam czwórkę Bailey&Teddy&Callie&Arizona - zawsze wydawały się takimi dobrymi przyjaciółkami :)
raczej szans nie ma :-(
Aktor Gaius Charles ("Friday Night Lights") zasili osłabioną obsadę serialu "Chirurdzy".
Zbliżający się sezon będzie już 9. sezonem popularnej serii ABC. Na razie nie wiadomo, w kogo wcieli się w nim Charles. Tytułowi chirurdzy to lekarze z jednego ze szpitali w Seattle. Serial opowiada o ich zawodowym i prywatnym życiu.
UWAGA! SPOILERY!
Po zakończeniu 8. sezonu do serialu nie powrócą Lexie (Chyler Leigh) i Teddy (Kim Raver). Lexie zginie w lesie po tym, jak rozbije się samolot, natomiast Teddy zostanie zwolniona z pracy przez Owena (Kevin McKidd) i tym samym zmuszona, aby ogarnąć się wreszcie po śmierci męża.