PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

czy może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego od samego początku wszystko wygląda tak jakby
Torres miała specjalizacje z ortopedii? jest traktowana jak lekarz prowadzący nawet w
sezonach gdy jeszcze nosi jasny uniform czyli lekarzem prowadzacym nie byla a
przeprowadzala skomplikowane operacje, wprowadzala jakies unowoczesnienia i jak to
kiedys Sloan powiedzial "pobija rekord swiata" reszta nosząca takie same stroje nie ma
specjalizacji albo dopiero szuka a Torres nawet uczy

ocenił(a) serial na 10
313

Kiedy poznajemy Torres jest ona rezydentkę ortopedii. Bodajże dopiero w 6 sezonie została lekarzem prowadzącym.
A dlaczego wszystko wygląda tak jakby miała już od początku specjalizację z ortopedii... Nie wiem :-)

ocenił(a) serial na 10
Leana

ona była rezydentką ortopedii , tak samo ja Bailey było ogólnej . Miranda również przeprowadzała już samodzielne i dość skomplikowane operacje kiedy była rezydentem . A takie pytania , to chyba trzeba zadać samej autorce serialu . Tylko ona może dać jakąś sensowną odpowiedź :) .

ocenił(a) serial na 8
Karolina_Majda

Chodzi o to, że ona była wtedy w trakcie robienia tej specjalizacji. To normalne, że po jakimś czasie potrafiła samodzielnie operować. Dopiero później dostała pełny etat, była z tym nawet mała afera, bo Webber nie chciał jej awansować ;)

ocenił(a) serial na 10
laurrier

W zasadzie chodziło o to,że jest b.dobra, ale żeby zrobić z niej specjalistkę musiał Webber zwolnic jakiegoś staruszka, który był figurantem, a ona cały czas i tak wykonywała jego pracę ;)