PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122745
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

co jest? ;o

ocenił(a) serial na 10

Chirurgów oglądam odkąd pierwszy raz puścili ich na Polsacie, więc aktualnie oglądam 5 sezon. Jestem właśnie po zakończeniu ósmego odcinka i zachodzę w głowę w jaki sposób Izzie może dotykać oraz całować Danny'ego? Przecież on nie żyje! Nie, że nie lubię tej postaci. Płakałam jak bóbr, gdy umierał, lecz przegięciem jest (za przeproszeniem) macanie się z duchem!

btw, ale chemia jest między Cristiną, a Owenem! :D

kasia12324

Takk działają jej zmysły, mózg ..;];] | Zaa krótki |

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

spoiler? :)

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

spoiler? ;)
..........................................................

kasia12324

Też mnie to dziwiło. Może ma schizofrenię?

ocenił(a) serial na 10
olenka5malenka

oglądając dalej dowiecie się co jest tego powodem ;)
mogłabym wam już powiedzieć co to za powodów ale niektórzy nie lubią takiego 'uprzedzania' i opowiadania fabuły do przodu więc nie napisze :)

kisiel2

Powiedz! Na pewno wszyscy są ciekawi. To nieprawdopodobne. ;D

ocenił(a) serial na 7
olenka5malenka

UWAGA DUŻY SPOJLER!!!!!!!!!!!!!

NAPRAWDE SPORY!!!

no i czytajcie jak chcecie ^^

Izzy ma nowotwór mózgu bardzo trudny przeżywa ok 3% ludzi
będzie miała dużo chemi i wogole będzie cięzko ale Sheperd ją wyleczy (tak się kończy 5 sezon że nie wiadomo cyz umiera czy nie, bo sa dwie operacje Omaleya i Izzy O'maley umiera izzy nie)
Przed operacja Hajta się z Kevinem na ślubie który miałbym Meredid i Dereka :) jeszcze jakiś spojler?!

ocenił(a) serial na 7
Dobrzan92

nie ma edit wiec dopisze coś apropo Christiny :)

więc znów SPOILER!!!

Christiny będzie z Owenem!! choć będzie próbował ją uduśic (uraz z iraku czy afganu) bedą mieli problemy ale wkońcu będą razem szczęśliwi i wogołe ;) Mała Grey ze Sloanem również będą razem
a Ta od dzieci będzie z tą od kości Torres z Virginią czy innym stanem w USA :P czy jak im tam jest ;)

coś jeszcze chcecie wiedziec? :) mogę się w niektórych przypadkach lekko mylić jeśli chodzi o szczegóły ale ogólnie jest okej :P choć wszystko z pamięci bez sprawdzania :)

Dobrzan92

" Hajta się z Kevinem " [?!] Co ty dajesz ?

I nie wiem załuż osobny temat do spoilerów czy coś .. A jakk nie wiesz dokładnie to nie myl innym .. Nie Virginia tylko Arizona .. Nie Meredid tylko Meredith .. i "Cristina" się pisze .. na Filmweb jest błąd ! ..Dżisas .. ;| Serio nie wiem co ty chcesz udowodnić ..

waniliowo

JAK NIE CZYTALIŚCIE POPRZEDNICH POSTÓW TO NIE CZYTAĆ TEGO !

Aaa i Izzy ? seriously ? [Izzie się pisze] I nowotwór mózgu ? skąd ty to wytrzasnełaś ? Izzie ma raka skóry, który dał przeżuty do mózgu i wątroby .. dżisas ..

ocenił(a) serial na 7
waniliowo

chcieli wiedzieć co będzioe to napisałem

i napisałem też że pisze z głowy oglądałem ten sezon już dość dawno więc nie pamiętam dokładnie a że napisałem imiona źle boże.. xD
pieprzyć Fanboyów!! :)

Dobrzan92

Noo ale powiedz mi .. po co pisać coś czego nie jest się pewnym ? Aaa zresztą mi to jeb*e .. Piszcie co chcecie .. róbcie co chcecie ;P

ocenił(a) serial na 10
waniliowo

a ja moge dodać tyle, że Izzie przeżyje :)

ocenił(a) serial na 7
kisiel2

pisałem ogolnie i ogolnie wywiążałem się z zadania ;) po co komuś szczegól chcieli wiewdzieć co będzie szczegółów dowiedzą się oglądajac ;)