Nie ogarniam za bardzo ang a muszę to wiedzieć, nie doczekam się wersji z napisami;p
Przecież to było oczywiste bez jakiejkolwiek znajomości angielskiego :D
April nie zdała, a przynajmniej tak wynikało z jej miny i wcześniejszych informacji mówiących, że jeden z rezydentów Seattle Grace nie zdał.
są jeszcze jakies odcinki tego sezonu? i czy wiadomo już coś o kolejnym sezonie?
Mi się wydaje, że April zdała. Na promo nowego odcinka wygląda na zadowoloną....
April to histeryczka. Nie sądze, by spokojnie się upiła w sytuacji, w której by nie zdała. Zresztą dla mnie to ona mogłaby z serialu wylecieć,.
Napisy już są - nie jest powiedziane wprost, że April nie zdała, ja ciągle mam nadzieje, że ona też będzie na plus
Też się właśnie zastanawiam nad April. Ktoś z Seattle Grace miał oblać więc teoretycznie, jako że April jako jedyna nie powiedziała wprost "zdalam" wychodzi na to, że to ona. Jednak w promo kolejnego odcinka jest zadowolona, co mnie już totalnie zmyliło :P Ale w późniejszej części zwiastuna chyba coś mówiła, że ktoś wstrzymał jej propozycję pracy (chyba że źle zrozumiałam), czyli... sama już nie wiem :P
Swoją drogą ciekawi mnie niezmiernie jak dalej potoczy się wątek April/Jackson. Jak się zaczęli całować w tej łazience to myślałam że z radości wybiję głową dziurę w suficie tak wysoko skakałam z radości ;D mam tylko nadzieję, że jeśli April rzeczywiście oblała, to że wytłumaczeniem nie będzie to że Bóg ją ukarał za seks z Jacksonem...
Ale było mówione, że pierwszej sesji ktos nie zdał. Alex nie zdal - bo się nie pojawił.
Nie było mówione, że ktoś nie zdał całości.
Wiecie co, a mi się zdaje, że wszyscy zdali, łącznie z April. Na końcu może miała minę "Szok, zdałam" a nie "Jestem tą, która nie zdała". Wtedy, gdy matka Averego mówi, że jedna osoba nie zdała może chodzi o to, że Alex nie dotarł i nie zdał pierwszego zadania z trzech. Widziałam na spoilerze, że wszyscy imprezują, a potem Kepner zastanawia się skąd przyjąć ofertę.
matka jacksona mowi ze ktos nie zdal calosci bo po tym jak to powiedziala bylo cofniecie o 6 godzin i alex dotarl, wiec powiedziala to juz po egzaminach
a może to była taka zmyłka... :P chyba trzeba poczekać do kolejnego odcinka żeby rozwiały się wszelkie wątpliwości ;)
matka Averego powiedziała ,że jedna osoba nie zdała. I na końcu okazuje się ,że to April.
to tez takie troche pozostawienie widza w nie wiedzy czy wszyscy lacznie z April zdali, to tak samo bylo ostatnio jak Alex sie spoznil na egzamin i tez mysleli ze to on obleje, trzeba poczekac do kolejnego odc., tez mysle,. ze wszyscy zdali bo widac w promo ze April imprezuje i dobrze sie bawi z innymi
April nic nie powiedziała, więc skąd to wiesz? Na zapowiedzi następnego odcinka zastanawia się gdzie podjąć prace, w którym szpitalu i imprezuje ze wszystkimi. April zrobiła tylko zaskoczoną minę.
No w sumie to może się okazać, że matka Averego się po prostu pomyliła albo dostała złe informacje.
SPOILERY:
Mnie się wydaje, że ktoś nie zdał, bo Jesse Williams w wywiadzie powiedział:
"Oblanie egzaminów przez jednego z rezydentów bardzo wpłynie na resztę."
ciekawa teoria
christina moglaby oblac ;P byloby zabawnie, choc nieprawdopobne bo ona taka rewelacyjna jest teoretycznie
ale wszyscy tak wiarygodnie mowili ze zdali i ja im dobrze zycze xD
Jeśli Wam się wydaje, że w tak wielkim szpitalu, jakim jest Seatlle Grace, pracuje zaledwie 5 rezydentów - jesteście naprawdę śmieszne. Przecież ich było tyle, że trzeba było podstawić autobus, aby ich wszystkich pozbierać. Moim skromnym zdaniem, wiadomość o tym, że z SGH ktoś oblał miało na celu jedynie wzbudzić u widza większe napięcie.