PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

meredith

ocenił(a) serial na 9

jestem w trakcie oglądania 2 sezonu i muszę powiedzieć że serial jest całkiem spoko, podoba mi się za wyjątkiem meredith... wkurza mnie jej ciągłe gadanie jaka to ona jest nieszczęśliwa nie mogąc być ze swoim mc'dreamym, jak to ona zawsze jest pokrzywdzona, wkurzyło mnie też to jak potraktowała o'malleya, a także jej nimfomanistyczne zachowanie podczas każdego odcinka.. Stąd nasuwa się moje pytanie, czy ona czasem nie zginie w końcu w którymś sezonie? Albo czy przynajmniej jej zachowanie nie zmieni się do takiego stopnia żeby można było oglądnąć sceny z jej udziałem bez szybkiego przewijania do przodu?

poodek

Nie, Mer nie zginie ;D. Ale uwierz mi, przyzwyczaisz się do niej, ja ją nawet polubiłam ( szczególnie w 5 sezonie ;))

ocenił(a) serial na 9
Kasiostefanek

Skonczyłem 2 sezon i podobało mi się zakończenie ;) a meredith jest głupia jak but znowu rzucając wszystko dla tego buca

użytkownik usunięty
poodek

pozniej bedzie fajniejsza ;) troche sie zmieni ale jeszcze kilka odcinkow musisz cierpiec ;)

poodek

Znowu sie komus cos nie podoba w Meredith ?
Jakbyscie mieli takie zycie jak ona , to ciekawe czy bylibyscie zadowoleni i cali w skowronkach ?
Jej matka ma Altzheimera , a ojciec ją zostawił . ;/
Mi się ona bardzo podoba .
I tez mi sie spodobało zakonczenie 2 sezonu jak miala wybrac miedzy McSexim A McVetem .

ocenił(a) serial na 7
poodek

Nie, nie umrze. Choć 3 sezon - jeden z najlepszych przed Tobą więc musisz być cierpliwy. Mają kontrakty na 7 sezonów także wiesz. xD Ale Mer teraz jest fajna xd

ocenił(a) serial na 9
poodek

No własnie w 2 sezonie jej postać była najciekawsza! W piątym jest poukładana i nieiekawa. Wyobrażace sobie ten serial, jakby wszyscy byli tam jak George albo Izzy? Nuuudyyy...

ocenił(a) serial na 9
dzuditsu

Dla mnie Meredith była jakaś niemrawa (;P) , ale jakoś się do tego przyzwyczaiłam. Z czasem przeszła metamorfozę i teraz naprawdę jest spoksik ;D ale ciągle drzemią w niej oznaki niemrawości xD
Poza tym musi być fajna dla odbiorcy, bo stanowi podstawę i jest ogl główną bohaterką i gł. wątkiem serialu ;]

Jest dobrze, chociaż osobiście wolę Izzie i Young ;D
one mnie niszczą !