o której dzisiaj pojawi się nowy odcinek i na jakiej stronie można go jak najszybciej
obejrzeć?
oj no tak jutro:D mały błąd,przepraszam. Jest możliwość, że pojawi się jeszcze w czwartek? :)
Premiera w amerykańskiej telewizji będzie w czwartek o godz. 21 czasu chigagowskiego (ta strefa jest najbliższa mojemu sercu, więc wg niej przeliczam), dopiero po emisji w tv odcinek pojawia się w necie. a 21 wieczorem tam to u nas 4 rano w piątek, więc nie - nie jest możliwe, że pojawi się jeszcze w czwartek. Niech mnie ktoś skoryguje, jeśli się mylę.
Odcinek natomiast będzie można oglądać na żywo, tj. transmisje live o godzinie 3 nad ranem w czwartek (wystarczy znaleźć stronę emitującą ABC online ) :)
minusem (poza godziną emisji) są reklamy, które w amerykańskiej tv są dość denerwujące ;p
Nie był zły, ale też nie powalił na kolana. Na szczęście finał Grey's Anatomy zapowiada się ciekawiej :D
w gotowych najbardziej rozbawila mnie scena w limuzynie ;)
a co do finaly grey'sów to zgadzam sie calkowicie :D
No jutro będzie,aż się nie mogę doczekać:) Ja zawsze oglądam na anyfiles.
W sumie późno dają polskie tłumaczenie,bo dopiero około 2 dni po premierze ale szybko się ładuje i jakość też jest dobra.
A czy uważacie, że jest w ogóle prawdopodobne, że próbując jutro ściągnąć odcinek nie natknę się na spoiler kto zginął? Bo chyba rzeczywiście najlepszą opcją jest live o 3 w nocy.
Myślę, że to jest prawdopodobne. Najlepiej poczekać aż odcinek pojawi się na jakiejś stronie niezawierającej spoilerów, np.ii tv. Albo obejrzeć live.
Najszybciej to na i i t v - są tam linki do wszystkich dostępnych hostingów.
I na a n y f i l e s - napisy są dodawane późno, ale jak oglądam wersję bez, to jest już wrzucona w piątek raniutko.
Mam pytanie - czy wstając o 8 rano przed zajęciami, mam szansę obejrzeć najnowszy odcinek na którejś ze stron? :) Livestream nie wchodzi w grę, nie wiem czemu, ale komputer się przeciw ABC buntuje.
Musisz kontrolować sytuację, jest szansa, że odcinek się pojawi. Zwykle około 8-9 już jest. na video.a nyfiles / ii tv/ serialeonline (pisz bez spacji :))
UUUuu.. do 3 to ja chyba nie dotrwam.. Jeszcze do 2 to spoko, ale tak to dopiero o 4 spać, za późno!
Jeżeli chodzi o reklamy, to wolę ich reklamy od naszych. Może są częściej, ale są krótsze. Akurat na pójście zrobienie sobie nowego kubka herbaty :)