PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104639}

Chojrak - tchórzliwy pies

Courage the Cowardly Dog
1999 - 2002
7,4 27 tys. ocen
7,4 10 1 26804
7,4 14 krytyków
Chojrak - tchórzliwy pies
powrót do forum serialu Chojrak - tchórzliwy pies

Chojrak powraca!!!

użytkownik usunięty

Chojrak powróci do CN!!!
28 STYCZNIA, GODZINA 19:50!!!

Też gdzieś o tym przeczytałem.
Po prostu prześwietnie!!! :)
Mam nadzieję, że ktoś będzie nagrywał i wrzuci do neta, bo jest niewiele dostępnych odcinków pl.

ocenił(a) serial na 9

Dzięki że napisałeś :D
Odcinki były świetne ;)
Szkoda że na CN już nie ma takich fajnych bajek...

hayley_88

Odcinek "Noc w Motelu Katza" to chyba najczęściej puszczany odcinek był. ;)
A "Babcia w potrawce" to jedyny odcinek bez Eustachego. ; D

użytkownik usunięty
Grzei

Nagrywać - czy ktoś nagrywa, nie wiem, bo skąd. Szkoda, że CN puszcza tylko trzy odcinki w tygodniu (hmm... w sumie sześć epizodów), ale za to przynajmniej o normalnej godzinie (19:50). No a na dodatek ładne polskie napisy: w czołówce i podczas rozmowy Chojraka z komputerem w odcinku drugim. Nic, tylko się cieszyć xD.

użytkownik usunięty

Na stronie bajkitv.pl użytkownik Kuba133 zamieszcza zgrane odcinki. Narazie są odc. 01-04.

Specjalnie czekałem w sobote i niedziele na Chojraka:P Dopiero teraz się dowiedziałem że w piątki też jest. Powinien być codziennie, kiedyś Cartoon miał fajniejsze kreskówki.....

ocenił(a) serial na 10
Johny999

Popieram. Dzisiejsze bajki nigdy nie dorównają tym starszym.

użytkownik usunięty
Pieniak3

Nom to była jedna z wielkich klasyk bajek^^

ocenił(a) serial na 10

Lubie to! :D
Nie no, cuuudownie, że powraca na antenę jedna z wiodących moim zdaniem kreskówek dawnego CN!!!
To jedna z moich ulubionych zaraz po Atomówkach, Johnnym Bravo, Laboratorium Dextera, Bliźniakach Cramp, Jam Łasica, Flinstonach, Zła w Potrawce i jeszcze paru innych...
Jak narazie miałam czas by obejrzeć tylko dwa odcinki... No, ale już w czwartek będzie po egzaminach, to będę mieć więcej czasu na wspomnienia z dzieciństwa :D
Ahh, pamiętam te cudowne dni, kiedy kuzynek mieszkał w Sandomierzu, jezdziłam do niego na ferie lub wakacje i po całym dniu szaleństwa na dworze, ok. 16 biegliśmy do domu by obejrzeć na FOX Kids Świat według Ludwiczka, a potem Chojraka... A wieczorkiem, oglądało się Scooby Doo wcinając tosty/zapiekanki ... to były czasy! ^^

ocenił(a) serial na 10
AliciaaEmily

Też pamiętam te czasy gdy komp był mało popularny, a główną rozrywką było za dnia podwórko, a w późniejszych godzinach TV. Teraz u mnie TV praktycznie stoi zakurzone...
Ps:Zapraszam na mojego bloga gdzie zrobiłem swój ranking bajek ze starszych czasów.

genialna bajka, haha. uwielbiam ;D