Też gdzieś o tym przeczytałem.
Po prostu prześwietnie!!! :)
Mam nadzieję, że ktoś będzie nagrywał i wrzuci do neta, bo jest niewiele dostępnych odcinków pl.
Dzięki że napisałeś :D
Odcinki były świetne ;)
Szkoda że na CN już nie ma takich fajnych bajek...
Odcinek "Noc w Motelu Katza" to chyba najczęściej puszczany odcinek był. ;)
A "Babcia w potrawce" to jedyny odcinek bez Eustachego. ; D
Nagrywać - czy ktoś nagrywa, nie wiem, bo skąd. Szkoda, że CN puszcza tylko trzy odcinki w tygodniu (hmm... w sumie sześć epizodów), ale za to przynajmniej o normalnej godzinie (19:50). No a na dodatek ładne polskie napisy: w czołówce i podczas rozmowy Chojraka z komputerem w odcinku drugim. Nic, tylko się cieszyć xD.
Na stronie bajkitv.pl użytkownik Kuba133 zamieszcza zgrane odcinki. Narazie są odc. 01-04.
Specjalnie czekałem w sobote i niedziele na Chojraka:P Dopiero teraz się dowiedziałem że w piątki też jest. Powinien być codziennie, kiedyś Cartoon miał fajniejsze kreskówki.....
Lubie to! :D
Nie no, cuuudownie, że powraca na antenę jedna z wiodących moim zdaniem kreskówek dawnego CN!!!
To jedna z moich ulubionych zaraz po Atomówkach, Johnnym Bravo, Laboratorium Dextera, Bliźniakach Cramp, Jam Łasica, Flinstonach, Zła w Potrawce i jeszcze paru innych...
Jak narazie miałam czas by obejrzeć tylko dwa odcinki... No, ale już w czwartek będzie po egzaminach, to będę mieć więcej czasu na wspomnienia z dzieciństwa :D
Ahh, pamiętam te cudowne dni, kiedy kuzynek mieszkał w Sandomierzu, jezdziłam do niego na ferie lub wakacje i po całym dniu szaleństwa na dworze, ok. 16 biegliśmy do domu by obejrzeć na FOX Kids Świat według Ludwiczka, a potem Chojraka... A wieczorkiem, oglądało się Scooby Doo wcinając tosty/zapiekanki ... to były czasy! ^^
Też pamiętam te czasy gdy komp był mało popularny, a główną rozrywką było za dnia podwórko, a w późniejszych godzinach TV. Teraz u mnie TV praktycznie stoi zakurzone...
Ps:Zapraszam na mojego bloga gdzie zrobiłem swój ranking bajek ze starszych czasów.