PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104639}

Chojrak - tchórzliwy pies

Courage the Cowardly Dog
1999 - 2002
7,4 27 tys. ocen
7,4 10 1 26811
7,4 14 krytyków
Chojrak - tchórzliwy pies
powrót do forum serialu Chojrak - tchórzliwy pies

Czy mi się zdaje, czy Chojrak zniknął już z Cartoon Network? Nie oglądałam go jakiś czas i teraz się pogubiłam w tym wszystkim... Wiecie może, czy będzie jeszcze emitowany?

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

Prawdopodobnie nigdy. :( Bardzo ubolewam nad tą stratą, bo nigdy wcześniej nie widziałem tak świetnej kreski. Niestety ostatnio CN za przeproszeniem się ,,schamiło" i wpuszcza na antenę nowe dziadostwa, przeznaczone dla 6-letnich dzieci, podniecających się prostą fabułą. Jako, że Chojrak się do takich nie zalicza, już raczej nie wróci na antenę. No chyba, że na innym kanale...

borekman

Właśnie zauważyłam, że teraz na Cartoon Network non stop lecą jakieś głupie kreskówki pochodzenia kosmicznego itd. ;). Szkoda, że nie ma już np. "Bliźniaków Crump", "Johny'ego Bravo", no i "Chojraka"...

użytkownik usunięty
Dzasmin

mylisz się:P Bliźniaki lecą tak jakoś po czternastej, a Johnny Bravo tak po 22 :) achojraka to kurde, rzeczywiście nie ma...

ocenił(a) serial na 6
Dzasmin

Ostatnio Johnny'ego Bravo o 13 ogladałem, bo byłem akurat chory, ale normalnie to o tej godzinie siedze w szkole.
Chojrak to jedna z najlepszych kreskówek jakie kiedykolwiek oglądałem i naprawde mi szkoda, że przestali ją puszczać.
Myślę, że Chojrak jeszcze wróci na antenę. Za rok może dwa ;)
Swoją drogą macie racje... Cartoon Network daje teraz same gówna dla małych dzieci. Nie ma już prawie niczego co da sie oglądać.