Po prostu... mój ulubiony odcinek to ten w którym biedronka ucieka przed muchami, genialne.
Ja uwielbiam Love Story gąsieniczek ;PPP To dla mnie bije wszystko :) Jak oczkami na siebie trafiają, i wtedy jak ta miłość je poraża ;P i jak potem po wspólnym wieczorze każde idzie do swojego jabłka, bo nie wypada tak od razu po pierwszej randce do jednego :)
I mnie bardzo podobają się te owadzie bajeczki :)
Chciałem się zapytać, ile serii jest tych bajek? Mam narazie 1,2,3 ale po plakatach widzę, że na pewno są 4. (Każda seria liczy po 20 odcinków)
Jeżeli jest jeszcze więcej to miło by było, gdybyście napisali ile tego jest:)
Pozdrawiam
na niemieckim amazonie mozna kupic komplet 4 sezonow (78 odcinkow) na 2 plytach dvd. koszt z wysylka do kraju okolo 50-53pln.
Tak, są 4. No chyba, że potem jeszcze cos dorobili. Ale na 100% sa 4 - każda na oddzielnym dvd i zdaje się, że wypiski tytułów są na stronie domowej tego serialu.
Wydaje mi się ze są tylko 2 sezony a 1 sezon rozłożony na 4 dvd ,2 sezon można znaleść (choć nie kompletny) na ch=mikuj oraz na yt na officialnym kanale minusculi.
http(wstaw dwukropek)//thetvdb(wstaw kropke)com/(wstaw znak zapytania)tab=season&seriesid=80926&seasonid=486528 ahh co ja bym aby niektóre z tych odcinków zobaczyć...
Zależy prawdopodobnie od wydania, ale ilość odcinków jest ta sama. W sieci można znaleźć na pewno kopię wydania na 6 płytach dvd.