Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Chodzi mi o tytuł piosenki która leci ok. 20:14-20:51 minuty. Dokładnie w momencie, kiedy wyrywa on przycisk i biega z nim między publicznością...
Przeszukałem już wszystkie możliwe piosenki z soundtracka obu serii ale jakoś nie mogę tej odnaleźć...

Z góry dzięki za pomoc ;]

balker

Crooked Finger's - Luisa's Bones

agnes_6

Dzięki za pomoc, ale to nie ta piosenka... ;/

balker

Jak dla mnie melodia jest ta sama.

agnes_6

Hmm... między 20 a 21 minutą? Oj, chyba nie bardzo? :) Ta melodia jest zdecydowanie bardziej żywiołowa od podanej przez Ciebie ;)
Aczkolwiek i tak dzięki, nie spodziewałem się, iż kto kolwiek sie pofatyguje odpowiedzieć ;)

balker

http://www.youtube.com/watch?v=eWwWlNSfAcw fragment gdzies od 2:20, jak dla mnie wciaz jest to to samo. Ale jak widzisz roznice to przyjmuje Twoja wersje, moj słuch muzyczny nie jest za dobry.

ocenił(a) serial na 10
agnes_6

To jest muzyka stworzona na potrzeby serialu, więc nie znajdziesz nigdzie tego w "orginale" - pamiętam, że ten motyw pojawia się w kilku odcinkach i jest trochę podobny do Cobrastyle, ale to nie to. Niestety soundtrack Chuck'a nie został wydany na cd.

Sitek81

Eh... dzięki za pomoc... Zauważyłem ze pojawia się w kilku odcinkach, więc miałem nadzieję, że jednak jest to coś bardziej pospolitego ;)
No ale coż... Pozostaje czekać na oficjalny soundtrack z drugiej serii ;]

ocenił(a) serial na 10
balker

utwór który pojawia się w serialach dosyć często to praktycznie zawsze motyw muzyczny stworzony na potrzeby serialu. rzadko kiedy 'puszczają' tę samą piosenkę w kilku odcinkach.