Chodzi mi o tytuł piosenki która leci ok. 20:14-20:51 minuty. Dokładnie w momencie, kiedy wyrywa on przycisk i biega z nim między publicznością...
Przeszukałem już wszystkie możliwe piosenki z soundtracka obu serii ale jakoś nie mogę tej odnaleźć...
Z góry dzięki za pomoc ;]
Hmm... między 20 a 21 minutą? Oj, chyba nie bardzo? :) Ta melodia jest zdecydowanie bardziej żywiołowa od podanej przez Ciebie ;)
Aczkolwiek i tak dzięki, nie spodziewałem się, iż kto kolwiek sie pofatyguje odpowiedzieć ;)
http://www.youtube.com/watch?v=eWwWlNSfAcw fragment gdzies od 2:20, jak dla mnie wciaz jest to to samo. Ale jak widzisz roznice to przyjmuje Twoja wersje, moj słuch muzyczny nie jest za dobry.
To jest muzyka stworzona na potrzeby serialu, więc nie znajdziesz nigdzie tego w "orginale" - pamiętam, że ten motyw pojawia się w kilku odcinkach i jest trochę podobny do Cobrastyle, ale to nie to. Niestety soundtrack Chuck'a nie został wydany na cd.
Eh... dzięki za pomoc... Zauważyłem ze pojawia się w kilku odcinkach, więc miałem nadzieję, że jednak jest to coś bardziej pospolitego ;)
No ale coż... Pozostaje czekać na oficjalny soundtrack z drugiej serii ;]