Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Ostatnie 2 odcinki po prostu mnie zmiażdżyły, zdecydowanie najlepsze w 3cim sezonie, o ile
nie w całej serii.
Choć bywały i gorsze odcinki, to z utęsknieniem czekam na 4ty sezon, oby był w całości jak
wymienione wyżej epizody:)
PS: Jak myślicie, czy matka Chuck'a stoi po przeciwnej stronie barykady? Dlaczego opuściła
rodzinę?
Porwanie? Szantaż? Podwójna agentka...?

ocenił(a) serial na 10
tekjow

na 70% będzie tak jak w PB matka Chucka zginie a sam Chuck przegrzeje mózg xD

ocenił(a) serial na 8
Krzycho39

czyli 5tej serii nie bedzie?:>
pb nie widzialem:P

ocenił(a) serial na 10
tekjow

:O 5 serii na 100% nie bedzie.(słaba ogladalnosc)

ocenił(a) serial na 8
tekjow

Muszę to powiedzieć - dzięki za spojler. Jestem na początku 2. sezonu i domyślałem się, że zniknięcie matki Chucka nie jest zbiegiem okoliczności, ale dzięki...
Wiem, wiem, nie wchodzi się na forum bo można trafić na spojlery, tylko, że ten jest umieszczony w cholernym temacie, wytłuszczoną czcionką i
What has been seen cannot be unseen
Dobrze, że przynajmniej nie jest to coś czego bym się nie spodziewał.

ocenił(a) serial na 8
_Nameless_

przepraszam:)
matka chucka pojawiła się dosłownie na 3 sekundy, o ile w ogóle jest to matka chuck'a
nie sądzę jednak, bym zepsuł Ci przyjemność oglądania...
rzadko się tu wypowiadam, możliwe że zaspojlerowałem, ale chyba nie da się zrobić edycji posta? by innym oszczędzić nerwów?

ocenił(a) serial na 10
tekjow

pierwsze promo 4 sezonu chucka http://www.bscreview.com/2010/08/chuck-season-4-promo-with-linda-hamilton/

ocenił(a) serial na 7
tekjow

Ja odniosłem inne wrażenie - wg mnie matka Chucka jest jakimś najpilniej strzeżonym sekretem Ameryki, a to znaczy, że ma zdolności o wiele bardziej niezwykłe niż sam główny bohater o_o