Hej,
znacie może jakieś podobne seriale do Chucka? Mam tutaj na myśli mieszankę dobrej akcji oraz romansu, co do komedii - nie mam nic przeciwko.
Jak wiadomo, nie ma pewności na 4 sezon więc trzeba będzie znaleźć do oglądania coś innego ;)
Szczerze mówiąc, Chuck to najlepszy serial jaki dotychczas widziałem.
Właśnie to mnie boli, że jeżeli nie bedzie 4 sezonu Chucka to ciezko znalezc podobny serial. Możesz spróbować Psych, ale tam nie ma aż tak dużo akcji, a romans jest tylko czasem, ale za to jest humor świetny. Jeżeli chcesz akcje to Burn Notice, ale tam z drugiej strony humor jest calkiem inny...
Trzeba się pogodzić z faktem, że Chuck jest serialem jednym w swoim rodzaju, a Amerykanie ssą bo nie chcą go oglądać...
P.S.
Są juwenalia w Krakowie i AGH jest najlepszą uczelnią Polski!!!!!!!
Obawiam się, że drugiego tak świetnego serialu nie ma. Chuck jest jedyny w swoim rodzaju. Mistrzowskie polaczenie akcji,romansu, komedii i klimatu filmów szpiegowskich. Wielka szkoda, jeżeli ten super serial zakończy się na 3 seriach. Będzie to prawdziwy cios dla fanów Chucka. Mam nadzieję, że tak się nie stanie. Serial jest znany praktycznie na całym świecie, więc może się obroni. Chociaż i tak decydujące będą dla NBC wyniki oglądalności w USA. Mimo wszystko trzymajmy kciuki za czwartą i następne serie. Oby ich było jak najwięcej.