PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23327
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Alternatywa dla Chucka?

ocenił(a) serial na 10

Hej,
znacie może jakieś podobne seriale do Chucka? Mam tutaj na myśli mieszankę dobrej akcji oraz romansu, co do komedii - nie mam nic przeciwko.

Jak wiadomo, nie ma pewności na 4 sezon więc trzeba będzie znaleźć do oglądania coś innego ;)

Szczerze mówiąc, Chuck to najlepszy serial jaki dotychczas widziałem.

ocenił(a) serial na 10
Karid

Właśnie to mnie boli, że jeżeli nie bedzie 4 sezonu Chucka to ciezko znalezc podobny serial. Możesz spróbować Psych, ale tam nie ma aż tak dużo akcji, a romans jest tylko czasem, ale za to jest humor świetny. Jeżeli chcesz akcje to Burn Notice, ale tam z drugiej strony humor jest calkiem inny...

Trzeba się pogodzić z faktem, że Chuck jest serialem jednym w swoim rodzaju, a Amerykanie ssą bo nie chcą go oglądać...

P.S.
Są juwenalia w Krakowie i AGH jest najlepszą uczelnią Polski!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Karid

Obawiam się, że drugiego tak świetnego serialu nie ma. Chuck jest jedyny w swoim rodzaju. Mistrzowskie polaczenie akcji,romansu, komedii i klimatu filmów szpiegowskich. Wielka szkoda, jeżeli ten super serial zakończy się na 3 seriach. Będzie to prawdziwy cios dla fanów Chucka. Mam nadzieję, że tak się nie stanie. Serial jest znany praktycznie na całym świecie, więc może się obroni. Chociaż i tak decydujące będą dla NBC wyniki oglądalności w USA. Mimo wszystko trzymajmy kciuki za czwartą i następne serie. Oby ich było jak najwięcej.

ocenił(a) serial na 10
richierich2

na szczesie prawdopodobnie bedzie 4 sezon, przeczytajcie http://hatak.pl/news/8283/Ausiello_Chuck_z_pelnym_sezonem/