Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Odcinek 22 zakończył się napisem : To be continued ... . Więc teraz pozostaje pytanie kiedy ? Wrzesień ?

Wojtek_dpo

SUPER FINAŁ
Teraz tylko czekać na info o zamówieniu trzeciego sezonu :D

ocenił(a) serial na 10
Zuzaa_3

Ale boskie było zakończenie co? :D Ciekawe czy Chuck wróci do Buymore. I mam nadzieję, że Morgan nie poleci tak szybko na te Hawaje :D

ocenił(a) serial na 7
voyazz

Mnie tez bardzo cieszy ta informacja:D, wydaje mi sie ze wrzesien, bo w
koncu to serial dla młodzieży, a one tak zawyczaj zaczynają sie we
wrzesniu, a do tego mam tego samego producenta co gossip girl a ten
serial ma kolejny sezon własnie we wrzesniu wiec sadze ze tak 3 sezon
bedzie mial mniej wiecej pocztek w tym samym czasie:D

ocenił(a) serial na 10
Zuzaa_3

Guys I know Kung Fu!!!

Matrix się nam zrobił!

Wypas.

Chyba jednak nie zdejmą serialu!

ocenił(a) serial na 10
voyazz

Twórcy zrobili taką końcówkę na własne życzenie i wg mnie GRZECHEM ŚMIERTELNYM byłoby zawieszenie produkcji w TAKIM momencie ;]

A jak zawieszą, to ja zbuduje własny intersekt, taki jak z końca tego sezonu i jak będę miał supermoce przeprowadzą atak ;d

ocenił(a) serial na 10
telepek

savechuckbartowski.com/sign/ dla zainteresowanych :)

ocenił(a) serial na 10
mcstarydziadyga

chuck jest juz oficjalnie przedluzony na skladajacy sie z 13 odcinkow 3 sezon, ktorego emisja rozpocznie sie najprawdopodobniej 1 marca 2010 roku zaraz po zakonczeniu zimowych igrzysk olimpijskich w vancover. Chuck dalej bedzie leciec w poniedzialki o 8 wieczorem.

Nie wiem jak wam ale taki 10 miesieczny odwyk od tego serialu z cala pewnoscia mi nie zaszkodzi... do zobaczenia za jakies 9 miesiecy Chuck!!

ocenił(a) serial na 10
marekzn

oczekiwanie tylko wzmocni apetyt ;P mam tylko nadzieje ze przez ograniczenie kosztow produkcji nie usuna Sary i Caseya bo bez nich to juz nie bedzie to samo ;/

ocenił(a) serial na 10
mcstarydziadyga

z tego co mowil szef stacji to nie ma byc zadnych ciec ze strony stacji i powiedzial ze to malo prawdopodobne ze strony studia, a nawet jesli te ciecia to prawda to o sare i casey'a nie masz sie co martwic...

ocenił(a) serial na 10
marekzn

W wywiadzie JOSH SCHWARTZ powiedział że nawet jak będą jakieś cięcia to to ograniczą się do np. rzadszego pokazywania wydarzeń w Bay More ale na pewno w każdym odcinku zobaczymy Sarę, Caseya i Chucka.
ps. możliwe że Sara w 3 sezonie będzie pracować w Subway-u :P

Sufer

Jestem ciekaw jak teraz będzie z obstawą dla Chucka. Coś mi się wydaje, że z takimi umiejętnościami teraz będzie musiał zostać szpiegiem. W sumie to Sarah i Casey nie są mu już potrzebnie jak połozył 5 wyszkolonych rzołnieży :)

Logan_Cole

Domyslalem sie takiego obrotu sprawy:)ale i tak jestem zachwycony serial rzadzi, choc prawde powiedziawszy mam nadzieje ze na 3 sezonie sie zakonczy w dobrym stylu, bez zadnych niedomowien.