Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Czy tylko mnie irytuje banalność sytuacji w jakich Chuck dostaje "przebłysków"?
Serial ogląda się bardzo przyjemnie, sympatyczne wątki poboczne, ale zniechęca mnie ten zbytni nie-realizm "przebłysków" głównego bohatera.
Jestem na początku drugiego sezonu, uchylcie więc rąbka tajemnicy i zdradźcie- będzie lepiej?

przemekpro

Jeżeli chodzi ci o to, że przebłyski są zbyt fantastyczne, to w 3 sezonie możesz być jeszcze bardziej zniechęcony ;)

ocenił(a) serial na 10
Dr0zda

A dla mnie 3 sezon jest najlepszy właśnie dzięki tym przebłyskom, bo dzięki nim chuck stał sie szpiegiem a nie jakimś ........

ocenił(a) serial na 7
Krzycho39

3 sezon to zupełnie inny serial - tak wiele ulega zmianie.
Chucka oglądaj nie dla fabuły, bo się wielokrotnie rozczarujesz (niektóre wątki szpiegowskie pozostawiają wiele do życzenia), tylko dla zrelaksowania się po ciężkim dniu - można się przy tym pośmiać i pooglądać piękną agent Walker :P.

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

Mnie właśnie Yvonne Strahovski przekonała do tego serialu.
Na początku 1 sezonu wygląda jak bogini ale w 3 jakoś inaczej i dlatego zacząłem oglądać dla fabuły :/ Może w 4 sezonie zrobią ją ładniejszą^^

ocenił(a) serial na 7
Krzycho39

Też odniosłem takie wrażenie. Gorzej jednak się pomarszczyła Robin z mojego ulubionego serialu "Jak Poznałem Waszą Matkę". Pierwszy sezon - mój ideał. Piąty - co to, kurna, za babcia?!

ocenił(a) serial na 10
Arthaniel

Dręczy mnie jedno pytanie a mianowicie czy chuck naprawdę zarabia 12$ za godzinę.

Krzycho39

Hah, koniec drugiego sezonu rewelacja :) Zobaczymy co przyniesie trzeci.

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Też się zdziwiłam kiedy się dowiedziałam, że Chuck zarabia 12 $ na godzinę ;)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Jeśli to prawda to w USA jest raj 12$ * 8h (chyba że pracują krócej) = 96$ za dzień czyli 1920$ za miesiąc? :O
A w polsce ludzie pracują za 2000zł i muszą jakość żyć :/