Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

[W wątku są SPOILERY!, jeżeli ktoś nie oglądał niech nie czyta!!]
Ja osobiście jestem zszokowany :). Tego się nie spodziewałem, odcinek był świetny, i oczywiście więcej takich. Jak sądzicie co będzie dalej z Chuckiem, nowy intersect z samochodowego komputera? Jeżeli tak, co nowego będzie Chuck umiał?

grzesieksw

Bardzo mnie zaskoczyl odcinek :) Spodziewalem sie powolnego rozwoju akcji i slamazarnego sezonu, a stalo sie tak duzo, ze mozna bylo scenariuszem wydarzen obdzielic kilka nastepnych epizodow. Hm.. naprawde nie mam pojecia co bedzie dalej i nie chce spekulowac, bardzo ciekawi mnie co sie stanie i niecierpliwie bede czekal na 4x08 :)

grzesieksw

Odcinek był na prawdę świetny, zdecydowanie najbardziej mi się podobał z całego 4 sezonu. Timothy Dalton wypadł rewelacyjnie jak zresztą reszta obsady serialu. Odcinek skończył się potężnym cliffhangerem i aż mnie coś ściska jak sobie pomyślę, że następny Chuck będzie dopiero za dwa tygodnie :(.

Krisowski

Cóż powiem tyle Chuck wrócił na peeweełnej k*wie

ocenił(a) serial na 9
grzesieksw

nastpęny Chuck jest za tydzień a nie tak jak Scooby napisał, że za dwa. Ja jestem tylko ciekawy co się stanie z Chuckiem po użyciu na nim przez Frost tego PSP, straci intersekt? :>

ocenił(a) serial na 10
RocknRollaPL

Mi się jednak wydaje że Mama B wgrała Chuckowi nową wersję Intersecta. Kiedy pokazała mu to PSP powiedziała bardzo istotne zdanie: "Twój ojciec nigdy nie chciał żebyś to zobaczył". Trochę było by to bez sensu gdyby Mama B usunęła Intersecta z głowy Chucka zważywszy na fakt że ojciec nigdy nie chciał aby Chuck był szpiegiem. No ale to moje tylko przewidywania. Przekonamy się w kolejnych odcinkach. A z tego co wiem to następny odcinek jest za 2 tygodnie a nie jak napisał RocknRollaPL za tydzień.

ocenił(a) serial na 9
Dexter_2465

http://www.pogdesign.co.uk/cat/ - jednak za tydzień. ;) Ale przecież w tym PSP nie było, żadnych obrazków. No ciekawie się robi, ciekawie. A to w Mustangu Ellie, to był intersekt? :>

ocenił(a) serial na 10
RocknRollaPL

Na 100% odcinek 4x08 leci 15 listopada, na tej stronie jest błąd.

ocenił(a) serial na 9
Sitek81

Odcinek według mnie rewelacja. Zresztą nie pierwszy już w tym sezonie. Następny dopiero 15 listopada i to jest pewna wiadomość.

Dexter_2465

Też mam wrażenie, że to będzie jakaś nowa wersja albo może nawet bardziej jakaś ciekawsza aktualizacja. Nie wierzę, że Chuck pozostanie bez Intersecta bo nie mielibyśmy wtedy serialu :). Poza tym, gdyby to urządzenie usuwało Intersecta to wydaje mi się, że Steven Bartowski użyłby tego na Chucku zamiast ryzykować pojmaniem i włamywać się do Rourke Industries w celu przeprogramowania ich intersecta :).
Chodzi mi też po głowie myśl, że Mama B. jednak nie jest zdrajcą i w jakiś sposób pomoże Chuckowi i spółce pokonać Volkoffa. Oczywiście teraz tylko spekuluję i nie obrażę się wcale jeśli nie mam racji choć będzie to dla mnie zaskoczenie :).

ocenił(a) serial na 9
Krisowski

Może Ellie przejmie Intersekta? :D

ocenił(a) serial na 9
RocknRollaPL

Jestem świerzo po odcinku i sądze że zdania wypowiedziane przez Frost sugerują że to jakaś niezła lepsza wersja Intersectu, może wizje nie będę teraz działały jak wizje, może on ma to już w sobie tak na stałe jak by po prostu się tego nauczył ale to tylko takie wolne przemyślenia. Jedno jest pewne Chuck dalej ma w głowie Intersect. Moje spekulacje są takie że Frost pomoże im z Volkofem, a co do urządzenia w aucie mam złe przeczucia bo jeżeli to coś to intersect to będziemy mieli rodzeństwo intersectów. Mam jednak nadzieję że tak nie będzie, a auto okaże się po prostu super autem. Tekie coś w stylu Johna Caseya tylko lepsze ; P

ocenił(a) serial na 10
grzesieksw

jeśli chodzi o mnie to ostatnio z odcinka na docinek się coraz lepiej spisują akcja nabiera tempa związek chucka i sary staję się powoli "normalny" oraz fabuła staję się ciekawsza a co do spekulzcji na temat czy chuck bedzie miał intersect to podaje link do trailera który moze ktroche naświetlic sprawę

paprzycki

oj ludzie ludzie :) gdzie wy macie oczy i jak oglądaliście stare sezony. W samochodzie nie ma żadnego nowego intersectu... to komputer Oriona, którym często się posługiwał - przysłał go też kiedyś Chuckowi (2 sezon). Ojciec Chucka to mądry koleś, spodziewał się podstępu - pewnie cała zawartość bazy jest i w komputerze, jak wiecie jedynie Chuck może z niego korzystać.

Co do niby usuniętego intersectu. też uważam że to aktualizacja... macie racje. Ojciec nie chciał żeby Chuck miał go w głowie...
Przyjrzałem się tej aktualizacji klatka po klatce, to jakieś informacje - teksty i obrazy (zauważyłem np. samochód)... Na pewno coś z tego będzie :)