[W wątku są SPOILERY!, jeżeli ktoś nie oglądał niech nie czyta!!]
Ja osobiście jestem zszokowany :). Tego się nie spodziewałem, odcinek był świetny, i oczywiście więcej takich. Jak sądzicie co będzie dalej z Chuckiem, nowy intersect z samochodowego komputera? Jeżeli tak, co nowego będzie Chuck umiał?
Bardzo mnie zaskoczyl odcinek :) Spodziewalem sie powolnego rozwoju akcji i slamazarnego sezonu, a stalo sie tak duzo, ze mozna bylo scenariuszem wydarzen obdzielic kilka nastepnych epizodow. Hm.. naprawde nie mam pojecia co bedzie dalej i nie chce spekulowac, bardzo ciekawi mnie co sie stanie i niecierpliwie bede czekal na 4x08 :)
Odcinek był na prawdę świetny, zdecydowanie najbardziej mi się podobał z całego 4 sezonu. Timothy Dalton wypadł rewelacyjnie jak zresztą reszta obsady serialu. Odcinek skończył się potężnym cliffhangerem i aż mnie coś ściska jak sobie pomyślę, że następny Chuck będzie dopiero za dwa tygodnie :(.
nastpęny Chuck jest za tydzień a nie tak jak Scooby napisał, że za dwa. Ja jestem tylko ciekawy co się stanie z Chuckiem po użyciu na nim przez Frost tego PSP, straci intersekt? :>
Mi się jednak wydaje że Mama B wgrała Chuckowi nową wersję Intersecta. Kiedy pokazała mu to PSP powiedziała bardzo istotne zdanie: "Twój ojciec nigdy nie chciał żebyś to zobaczył". Trochę było by to bez sensu gdyby Mama B usunęła Intersecta z głowy Chucka zważywszy na fakt że ojciec nigdy nie chciał aby Chuck był szpiegiem. No ale to moje tylko przewidywania. Przekonamy się w kolejnych odcinkach. A z tego co wiem to następny odcinek jest za 2 tygodnie a nie jak napisał RocknRollaPL za tydzień.
http://www.pogdesign.co.uk/cat/ - jednak za tydzień. ;) Ale przecież w tym PSP nie było, żadnych obrazków. No ciekawie się robi, ciekawie. A to w Mustangu Ellie, to był intersekt? :>
Odcinek według mnie rewelacja. Zresztą nie pierwszy już w tym sezonie. Następny dopiero 15 listopada i to jest pewna wiadomość.
Też mam wrażenie, że to będzie jakaś nowa wersja albo może nawet bardziej jakaś ciekawsza aktualizacja. Nie wierzę, że Chuck pozostanie bez Intersecta bo nie mielibyśmy wtedy serialu :). Poza tym, gdyby to urządzenie usuwało Intersecta to wydaje mi się, że Steven Bartowski użyłby tego na Chucku zamiast ryzykować pojmaniem i włamywać się do Rourke Industries w celu przeprogramowania ich intersecta :).
Chodzi mi też po głowie myśl, że Mama B. jednak nie jest zdrajcą i w jakiś sposób pomoże Chuckowi i spółce pokonać Volkoffa. Oczywiście teraz tylko spekuluję i nie obrażę się wcale jeśli nie mam racji choć będzie to dla mnie zaskoczenie :).
Jestem świerzo po odcinku i sądze że zdania wypowiedziane przez Frost sugerują że to jakaś niezła lepsza wersja Intersectu, może wizje nie będę teraz działały jak wizje, może on ma to już w sobie tak na stałe jak by po prostu się tego nauczył ale to tylko takie wolne przemyślenia. Jedno jest pewne Chuck dalej ma w głowie Intersect. Moje spekulacje są takie że Frost pomoże im z Volkofem, a co do urządzenia w aucie mam złe przeczucia bo jeżeli to coś to intersect to będziemy mieli rodzeństwo intersectów. Mam jednak nadzieję że tak nie będzie, a auto okaże się po prostu super autem. Tekie coś w stylu Johna Caseya tylko lepsze ; P
jeśli chodzi o mnie to ostatnio z odcinka na docinek się coraz lepiej spisują akcja nabiera tempa związek chucka i sary staję się powoli "normalny" oraz fabuła staję się ciekawsza a co do spekulzcji na temat czy chuck bedzie miał intersect to podaje link do trailera który moze ktroche naświetlic sprawę
oj ludzie ludzie :) gdzie wy macie oczy i jak oglądaliście stare sezony. W samochodzie nie ma żadnego nowego intersectu... to komputer Oriona, którym często się posługiwał - przysłał go też kiedyś Chuckowi (2 sezon). Ojciec Chucka to mądry koleś, spodziewał się podstępu - pewnie cała zawartość bazy jest i w komputerze, jak wiecie jedynie Chuck może z niego korzystać.
Co do niby usuniętego intersectu. też uważam że to aktualizacja... macie racje. Ojciec nie chciał żeby Chuck miał go w głowie...
Przyjrzałem się tej aktualizacji klatka po klatce, to jakieś informacje - teksty i obrazy (zauważyłem np. samochód)... Na pewno coś z tego będzie :)