Który serial jest lepszy? Mam ochotę na jakąś komedię i podobno te dwa są najlepsze wśród tych nowszych. Choć Chuck jest starszy.
oba obejrzałem i bez wahania odpowiadam - CHUCK , glee zostaw se na kiedy indziej ;p
Jako komedia lepszy jest Chuck, Glee to świetny musical, też jest się przy czym pośmiać, jednak nie to jest główną zaletą serialu.
Glee jest oryginalny, ale bardziej do gustu przypadł mi Chuck, który chyba jest ciekawszy, jest drama, jest akcja, romans i przede wszystkim komedia. Jeffster wymiata!!
obejrzałem pierwszy sezon Chucka i jestem zachwycony, choć zakończenie było trochę przekombinowane. kolejne sezony równie dobre jak pierwszy?
To jest wielka zagadka, co roku Chuck się walczy o przetrwanie, sezon 4 ma na wstępie liczyć odcinków 13 z opcją 9 dodatkowych jak oglądalność dopisze, generalnie to nie jest nic nowego bo s. 2 i 3 też miały mieć po 13 odc., a NBC rozszerzyło o kolejne odc.. Mam nadzieje, że tym razem bedzie podobnie, a swoją drogą chciabym, żeby chociaż raz CHuck nie był zagrożony i nie musiał się obawiać, czy przetrwa...NBC tylko stresuje fanów , ale za to każdy nowy sezon jest błogosławieństwem.