PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Czy to JUŻ koniec???!!??

użytkownik usunięty

Czy po 24 odcinku sezonu 4 nastąpi koniec serialu?
Błagam powiedzcie że nie ;(

ocenił(a) serial na 7

Ratingi są fatalne, tylko cud może uratować ten serial, ale jako fan cały czas nie tracę nadziei, wszak ta umiera ostatnia:D

ocenił(a) serial na 10

Szanse są duże na 5 sezon. Kampania na twitterze robi swoje :)

ocenił(a) serial na 6

Ten sezon jest fatalny (poprzedni też był słaby ale obecny jest jeszcze gorszy). Mam nadzieję, że zakończą całą historię jakoś przyzwoicie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
gagarin77

Druga połowa jest bardzo dobra.

użytkownik usunięty

Dla mnie wszystkie sezony są bardzo dobre szczególnie 3. Nie wiem, dlaczego aż tak nie podoba się wam ten 4 ^ ^. Sara, jako brunetka i Chuck juz, jako dorosły samodzielny ziomek ^^. Dla mnie sezon 5 był by "zbawieniem" ^ ^
POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW CHUCK-A

ocenił(a) serial na 10

Jako fanka serialu powiem, że bardzo liczę na kolejny sezon. Szansę na 5 sezon wciąż są

Dla mnie bodajże 3 albo 2 był beznadziejny. Ten w którym Sara obraziła się na Chucka. Ale osobiście wierzę ,że będzie 5 sezon.

ocenił(a) serial na 10
Altec

sezony 1-3 i 4 do okolo 10 odcinka byly swietne, potem ten watek milosny chucka i sary troche mnie wk bo serial momentami podobny do mody na sukces, brak przeblyskow itp. Dzisiejszy odcinek (4x22 agent X) - klaskalem uszami, jesli by mieli robic 5 sezon to 13-15 odcinkow tak jak 1 sezon nie wiecej i w tym 5 sezonie glownym wątekiem by byla naprawa agenta X:D

ocenił(a) serial na 7

Do połowy 3 sezonu dało się to jeszcze oglądać. Teraz jest to serial dla osób mających maksymalnie 14-15 lat.

ocenił(a) serial na 10
Edi022

wiek nie jest żadnym wyznacznikiem .
Osobiście uważam, że 4 sezon jest naprawdę średni, lecz 3 ostatnie odcinki [Family Volkoff-Agent X] były najlepsze z całego sezonu.
Na 5 sezon czekam ze zniecierpliwieniem.

Felczy

no ja powiem ze ogólnie seriale to max do 3 sezonów bo potem często na silę są wymyślane odcinki tylko żeby były. A co do sezonu 5 chucka to raczej nie będzie a jeśli będzie to tylko 10 odcinków