Czy po 24 odcinku sezonu 4 nastąpi koniec serialu?
Błagam powiedzcie że nie ;(
Ratingi są fatalne, tylko cud może uratować ten serial, ale jako fan cały czas nie tracę nadziei, wszak ta umiera ostatnia:D
Ten sezon jest fatalny (poprzedni też był słaby ale obecny jest jeszcze gorszy). Mam nadzieję, że zakończą całą historię jakoś przyzwoicie w tym sezonie.
Dla mnie wszystkie sezony są bardzo dobre szczególnie 3. Nie wiem, dlaczego aż tak nie podoba się wam ten 4 ^ ^. Sara, jako brunetka i Chuck juz, jako dorosły samodzielny ziomek ^^. Dla mnie sezon 5 był by "zbawieniem" ^ ^
POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW CHUCK-A
Jako fanka serialu powiem, że bardzo liczę na kolejny sezon. Szansę na 5 sezon wciąż są
Dla mnie bodajże 3 albo 2 był beznadziejny. Ten w którym Sara obraziła się na Chucka. Ale osobiście wierzę ,że będzie 5 sezon.
sezony 1-3 i 4 do okolo 10 odcinka byly swietne, potem ten watek milosny chucka i sary troche mnie wk bo serial momentami podobny do mody na sukces, brak przeblyskow itp. Dzisiejszy odcinek (4x22 agent X) - klaskalem uszami, jesli by mieli robic 5 sezon to 13-15 odcinkow tak jak 1 sezon nie wiecej i w tym 5 sezonie glownym wątekiem by byla naprawa agenta X:D
Do połowy 3 sezonu dało się to jeszcze oglądać. Teraz jest to serial dla osób mających maksymalnie 14-15 lat.
wiek nie jest żadnym wyznacznikiem .
Osobiście uważam, że 4 sezon jest naprawdę średni, lecz 3 ostatnie odcinki [Family Volkoff-Agent X] były najlepsze z całego sezonu.
Na 5 sezon czekam ze zniecierpliwieniem.