Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Piękna, seksowna, wysportowana i płynnie mówi po polsku :), choc jest Australijką, a ma tylko polskie korzenie. A serial jest lekki i przyjemny, ma swój klimat.

ocenił(a) serial na 10
luke_97

czy płynnie po polsku mówi, to nie jestem taka pewna, ma tylko polskie nazwisko, a w Chuck'u tylko jedno zdanie po polsku powiedziała:)

ocenił(a) serial na 10
Klaudynka

jakie??? i w którym odcinku ?????????????????????????????????????? baaaaaaaaaaaaaaardzo prosze o odp :D:D:D

użytkownik usunięty
keram1990

Gdzieś czytałem wywiad z tą aktorką. Jej rodzice wyemigrowali z Polski w czasie stanu wojennego, jej pierwszym językiem był polski, więc na pewno dobrze mówi w naszym języku, ale Polką to już raczej nie jest, tylko Australijką. Wg mnie aktorsko nie jest żadna rewelacją, ale daje radę, Szczególnie na tle innych występujących w tym serialu aktorek, wypada bardzo dobrze.Wyróżnia się też urodą. Ogólnie OK.

ocenił(a) serial na 10
keram1990

gdzieś pod koniec 4 odcinka Chuck Versus the Wookie

ocenił(a) serial na 6
luke_97

Iwona mówi płynnie po polsku, o czym można przeczytać w jej biografii na oficjalnej stronie serialu "Chuck". ;)

http://www.nbc.com/Chuck/about/bios/strahovski.shtml

luke_97

Możecie powiedzieć, w którym momencie ona mówi bo nie mogę znaleźć ? :/

ocenił(a) serial na 9
Meru0

To nie po polsku tylko po rusku jak co :D chociaz nie wiem czy to o ta scene chodzi.....
Scena w której dochodzi do wymiany za sarah'e

ocenił(a) serial na 9
pawlaqq

ty... jednak po polsku:D ale co? ja nie wiem głuchy jestem.. :/

pawlaqq

mógłbyś podać czas, w którym to jest? .

Meru0

37:15 jeśli o to chodzi;] pozdrawiam ;p
j.w

Goha_4

Dzięki :D Za pierwszym razem jak oglądałem to w ogóle nie zwróciłem uwagi.

Meru0

Jeśli już chodzi o polski to jeszcze w 12 odcinku jest śmieszna scenka. Jak Iwona wykręca rękę Rosjaninowi to mówi "coś niezrozumiałego i coś jakby będziesz czuł nie tylko palec". Wg. filmu to miało być po rosyjsku, a jest po Polsku. Ot dla amerykańców żadna różnica:)
I jeszcze taka ciekawostka - czytałem jakiś wywiad z Iwoną gdzie mówiła że wszyscy w jej rodzinie oprócz jej samej są Polakami. Ona pierwsza i jedyna urodziła się za granicą, także po Polsku mówi na pewno świetnie.

luke_97

Czy to na pewno jest po polsku. Ja w tej wypowiedzi słyszę tylko "to tylko palec" a reszta jest dla mnie niezrozumiała.
Może ktoś wie co ona tam dokładnie mówi (11:40).

ocenił(a) serial na 8
fsskub

to nie jest po polsku tylko po rosyjsku chyba...

pawlaqq

też nie mam pojęcia co mówi no może to ostanie: jak twoja mamusia?!?! heh

ocenił(a) serial na 8
Goha_4

za piątym razem zrozumiałam : ''tylko jak rzucisz jak twoja mamusia'' wynika z tego że umie mówić po polsku ale trochę to tak zniekształciła :)

Meru0

Mówi polsku jest to dokładnie 37 minuta i 15 sekund

ocenił(a) serial na 7
luke_97

jest gdzies link do tego fragmentu?

slaw__

za którymś razem zrozumiałam podobnie jak oliwka2324 :) a od razu usłyszałam 'jak twoja mamusia'

migotka_paola

onapowidizała tak " tylko ja rzusisz jak twoja mamusia' o to rzucisz troche zniekształciła ale ok ;D

Notebook

Aż nie do uwierzenia, że nadal sama jak Zachary... :)

ocenił(a) serial na 10
Logan_Cole

Dokladnie, jak wyzej... Oglądnałem dotychczasowe 2sezony serialu w przeciągu 3dni i musze przyznac ze Iwona jest swietna ;) To, ze zniekształca polski to norma jezeli go juz tak nie uzywa i przyzwyczaila sie do amerykanskiego angielskiego ;> Chociaz jak sama przyznala w jednym z wywiadow na akademii w Australii była uczona wielu akcentow angielskiego ;>
ps. Co do Zachary'ego, to nie wiem czy tylko ja tak mam(?), ale w pewnych momentach, ruchami przypomina mi słynnego Rowan'a Atkinsona czyli Jasia Fasole ;DD

Ogolnie wielki pozytyw za humor w serialu. Ciesze sie, ze wpadlem na CHUCK'a przypadkiem i z niecierpliwoscia czekam na kolejny sezon CHUCK'a do ktorego pozostało od dzis (podobno) niestety jeszcze 239dni ;>

mortez

Iwonka piękna niesamowicie ;]
Mi obejrzenie 2 sezonów zajęło 5 dni :D

Przeglądałem sobie jakiś miesiąc temu top 100 seriali i zobaczyłem Chucka.
Pomyślałem sobie, że dodam do filmów, które chcę obejrzeć i kiedyś obejrzę.

Teraz po miesiącu włączyłem go i szczerze mówiąc to myślałem, że to jakiś kicz, ale jak obejrzałem pierwszy odcinek to skończyłem na piątym i tak przez cztery kolejne dni od północy do 4 rano oglądałem Chucka ;]

Przy ostatnich odcinkach 2 sezonu chciałem zarwać nockę, ale stwierdziłem że będę żałował szybkiego zakończenia tych nocnych sesji. Niestety miałem rację... ;(

Co chwilę wracałem do ulubionych momentów, bo wiedziałem, że na 3 sezon będę musiał poczekać, "aż" do września 09'.
Wtedy szukałem konkretnej daty premiery 3 sezonu i jak się dowiedziałem, że premiera przewidywana jest na marzec 2010 to się załamałem.

Szukałem jakichś informacji na ten temat i znalazłem wywiad z jednym z producentów, w którym powiedział, że jeśli wszystko pójdzie dobrze to Chuck wróci na antenę w styczniu 2010 ;] - ale nic nie obiecywał.

Długo nie oglądałem takiego serialu, który mnie tak wciągnął.

Zapewne gdyby nie Sarah czyli Iwona to bym tak nie tęsknił za 3 sezonem, ale ona i jej "unikanie" albo nieudane próby wyznania Chuckowi co czuje to coś co mnie wciągnęło....oczywiście nie tylko to, bo żal mi Chucka kiedy widzę jak mu na niej zależy.

Poza tym Morgan i spółka z Buy More to coś niesamowitego.
John Casey też wymiata ;P
Za chwilę podam moje ulubione sceny w nowym temacie, który utworzę za chwilę.

Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
delpiero105

Dokładnie tak samo jest ze mna 'Delpiero105'. Też żałuję, że tak szybko skończyłem oba sezony i teraz trzeba będzie poczekac do stycznia/marca 2010. Ale dla tego serialu akurat warto poczekac! Iwona mogła by ponownie wystapic w kitkach jak za czasów pierwszego sezonu bo wyglądała wtenczas nieziemsko! xD Szkoda tylko (uwaga! a little spoiler!), że Morgan wraz z Chuckiem zrezygnowali z pracy w BuyMore... Mam nadzieję, że pomimo tego jednak Lester i spółka nadal będą mnie przyprawiali o wybuchy śmiechu!

Jeżeli chodzi o powroty do ulubionych momentów to akurat z tym serialem robię dokładnie tak samo, wcześniej zdarzało mi się to sporadycznie jeżeli chodzi o seriale/filmy. CHUCK (jako serial) ma jednak to coś w sobie!

ps. 'Logan Cole' napisał powyżej, iż Zachary jest wolny. Nie jestem tego taki pewien, chociaż byc może nie zrozumiałem go dobrze w jednym z wywiadów zarejestrowanym pod koniec czerwca gdy aktor mówi coś na wzór: "I have a girlfriend" ;> Ale to taka ciekawostka. Jednak nie da się ukryc, że większośc osobników płci męskiej przyciąganych jest przed TV przez agentke Sarę.

Pozostaję nam uzbroic się w cierpliwośc. Jestem święcie przekonany, że będzie warto poczekac! ;)

mortez

Mi Iwona podobała się nieziemsko kiedy po raz pierwszy przyszła do Buy More oraz w ostatniej scenie 2 sezonu ;] W ogóle to zawsze jest boska.
Przypomniało mi się, że najseksowniejsza była jak w 2 sezonie próbowała uwieść agenta Cole'a co się jej nie udało do końca i walczyła z nim w czarnym staniku i majteczkach ;]
W kitkach jest bardzo ładna, ale ten strój niewinnej dziewczynki też robił swoje :)

Ciężko mi będzie czekać te kilkanaście miesięcy na następny sezon, ale na szczęście pod koniec września ruszają inne hity takie jak Dexter, House czy mój ulubiony detektyw Monk ;]

Co do ulubionych scen to zachęcam do wypowiedzi w stworzonym przeze mnie temacie "Najlepsze sceny"

Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
delpiero105

Ja akurat śledziłem Chuck'a od początku, więc oglądałem go tak jak się odcinki pojawiały. Jednak co wyróżnia ten serial od innych to to, że pierwszy raz w życiu jak wychodziły nowe odcinki to zaraz z rana zapuszczałem do ściągnięcia. (co w przypadku kilku ostatnich odcinków to było o 5 nad ranem, bo wtedy pojawiał się torrent mniej więcej ;p)

Zresztą jest to jeden z niewielu seriali, które posiadam w orginale na DVD (sezon 1) i mam zamiar kupić także sezon 2 (taka moja prywatna zasada, że jeśli mi się coś naprawdę podoba to chce mieć w orginale - drugim serialem jest nBSG ).

Tak btw nowe odcinki Monk'a pojawią się w sierpniu już. (i Psych też przy okazji, wg mnie jeszcze zabawniejszy serial niż Monk).