Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Kiedy 8 odcinek?

ocenił(a) serial na 7

Jeżeli ktoś zna informacje terminów, ukazywania się kolejnych epizodów, to bardzo proszę o podanie.
Zgodnie z poprzednimi odcinkami 4 serii, odcinek 8 powinien dzisiaj się ukazać,ale go nie ma. Czy ktoś wie o co chodzi?

ocenił(a) serial na 10
Eric_Ponti

8 odcinek z tego co wiem to będzie za tydzień tj. 15 listopada. Z racji tego że Chuck dostał pełny sezon to musieli zrobić przerwę w emisji żeby zacząć nagrywać nowe odcinki. Tak więc trzeba uzbroić się w cierpliwość :)

Eric_Ponti

Prawdopodobnie zrobili przerwę (jak to ci Amerykanie w zwyczaju mają...), przynajmniej tak wywnioskowałam z informacji na oficjalnej stronie serialu :-)

ocenił(a) serial na 10
Eric_Ponti

http://epguides.com/Chuck/
proszzzz

ocenił(a) serial na 10
Eric_Ponti

odc 8 - 16 listopad
odc 9 - 23 listopad
odc 10 - 30 listopad

następne odcinki w styczniu 2011 (cały grudzień przerwa)

ocenił(a) serial na 7
cmp61a

Kurcze, wymęczą mnie tymi przerwami. W dodatku ten sezon jest zapowiadany jako ostatni. Wyczytałem gdzieś, że sezon ma mieć ok. 23 odcinków,to dużo moim zdaniem i można bardzo w fabule namieszać, tym bardziej,że już w tych 7-miu odcinkach sezonu czwartego bardzo wiele się wydarzyło.
Dzięki za informacje w powyższych postach. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Eric_Ponti

Ostatnio Scott Krinsky zachęcał fanów do głosowania w jakimś tam plebiscycie by oddawali swoje głosy na serial, bo być może wyniki przyczynią się do decyzji czy nagrają 5 serię, czy coś takiego .

Keeristorm

Sezon 4 nie spełnił moich oczekiwań. Chociażby prównując go do 3 poprzednich serii brak mi tu specyficznego humoru, który bawił nas w poprzednich sezonach, akcja stała się nudnawa. Mimo, że w ostatnich odcinkach 3 serii pewne sceny były przewidywlne, ale mimo to oglądało się to przyjemnie i nie można było się oderwać od ekranu. Jeśli kolejne odcinki będą takie marne to może i lepiej, że zakończy się to na 4 sezonach.

ocenił(a) serial na 10
ryan_8

Nie ma to jak używanie bardzo ogólnikowych stwierdzeń, kompletnie bez kontekstu. Poczuciem humoru sezon 4 przebija 3 o 2 głowy, jedynie BuyMore jest mniej co dla mnie jest dużym plusem, nie cierpiałem tych wygłupów..czułem jakby były skierowane na 15 letnią widownię. A co do fabuły, to ona się rozkręca, dopiero jesteśmy na 7 z 24 odcinków.

Sitek81

będzie można go obejrzeć na jakiejś stronce np. ekino.tv właśnie oglądałem tam wszystkie odcinki tzn. 1-7 IV sezonu i chciałbym jak najszybciej odebrzeć 8 odcinek :)