PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Jak w tytule. Jak było to sorry.

Czegoś nie rozumiem w tym 5 sezonie. Na końcu czwartego Decker powiedział coś takiego:
"Fulcrum, Krąg, SHAW... to było tylko częścią czegoś większego."
Jednakże teraz w piątym dowiadujemy się, że to SHAW wszystkich szantażował i wszystko
było przez niego. WTF?

ocenił(a) serial na 8
mark1618

Autorzy chyba przecenili swoje możliwości tworząc tę scenę. Myśleli że wymyślą ogromną intrygę a okazało się że nie mają żadnego dobrego pomysłu niestety :( Chociaż może czymś nas jeszcze zaskoczą...

ocenił(a) serial na 6
Mettal2011

Szczerze to twórcy nigdy nie potrafili zrobić z tej Chuckowej sielanki czegoś poważnego, niby próbują, ale im nie wychodzi. Jedyny sezon, który prezentował jaja, a przede wszystkim odcinek, to start trzeciej serii. Chuck jest całkiem żartem, ani trochę serio. Z góry da się założyć, co ma się wydarzyć w kolejnych minutach odcinka. Kino familijne pełną gębą.

Nie, nie jestem hejterem, nic z tego. Kiedy zacząłem oglądać Chucka, oceniałem każdy odcinek 10/10, 9/10, ale ósmy odcinek piątego sezonu sprawił, że przejrzałem na oczy.

ocenił(a) serial na 8
FlashBack

Mnie też już przestaje się to podobać.
Teraz każdy po kolei zostaje intersektem, kto będzie następny Jeff czy może Lester :(

ocenił(a) serial na 7
Spicke

3 odcinki do końca, a jeszcze Casey zdąży mieć Intersekta, Ellie, Devon i Clara gratis :)

ocenił(a) serial na 8
Kristen

No i nie zapominajmy o Big Mike'u! ;P

Mettal2011

Sarah go już ma czyli czas na Big Mike Lestera Jeffa i tego śmiescznego puszystego nerda z szopa na głowie

ocenił(a) serial na 7
marcoxp1233

A w ostatnich minutach ostatniego odcinka okaże się, że ojciec Chucka wcale nie umarł, tylko go trzymali jako zakładnika gdzieś w bunkrze, ale się uwolni, również dzięki Intersektowi, który akurat miał przy sobie.

ocenił(a) serial na 8
Kristen

I stworzy armię intersectów z buymore którzy wyczyszczą świat ze zła ;P To dopiero wizja :)

Kristen

Super. Z tego co pamiętam to ojciec Czaka ma wgranego Intersekta przynajmniej miał na weselu Elle

ocenił(a) serial na 6
marcoxp1233

Ba, miał nawet ten komiczny zegarek, który tłumił zakłócenia spowodowane nadmiernym użytkowaniem Intersekta. Nie zapominajmy także o matce Chucka ;].