Po obejrzeniu kilku seriali powszechnie najlepiej ocenianych typu Dexter, House, Lost, Prison Break, Californication czy Supernatural postanowilem zerknąć w sumie przypadkowo na pilot Chucka. Wnet wciagnąłem się i to na dobre:) Serial jest jedyny w swoim rodzaju, stanowi odskocznie od wyzej wymienionych. Niby kazdy odcinek to bardzo lekkie i czasami wrecz naiwne historyjki, a jednak zrobione w tak sympatyczny i zabawny sposob ze nie sposob sie oderwac. Czlowiek czerpie przyjemnosc z kazdej minuty ogladania. Swietna obsada (niektorzy twierdza ze aktorzy sa troche bez wyrazu - nie zgodze sie - sympatyczny Zahary, przepiekna i nasza polska Yvonne czy Joshua, ale tez pozostali czyli Casey, Ellie, Jeff i Lester czy Kapitan Awesome nadaja sie idealnie do tego serialu) i rewelacyjna muzyczka sprawiaja ze jest to niewatpliwie male arcydzielko. Z czystym sumieniem moge ten serial polecic kazdemu, bez zadnych wyjatkow - chcesz sie dobrze rozerwac - obejrzyj Chucka:)
Nic dziwnego ponieważ za scenariuszem stanął twórca O.C. Więc musiało to wypalić
Ja sobie często przed snem włączam jakiś fajny odcinek, lepiej mi się zasypia, niektóre już po 6 razy oglądałem:D