PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23352
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Witam. Macie może jakieś ulubione sceny z Chucka ?
Ja mam kilka, więc rozpocznę ;]

S- Sezon E-Epizod

S01E01 czas 12min 04sek. : Sarah przychodzi do Buy More po raz pierwszy. Morgan ją zauważa i mówi, że idzie Vicky Vale. Chuck zaczyna powtarzać w zabawny sposób Vicky Vale i moment w którym zauważa Sarę jest niesamowicie śmieszny xD - nie da się tego opisać ;]

S01E03 czas 2min 55sek. : Morgan mówi Chuckowi, że przyszła jego Pani :D
Muzyka + radość Chucka + wygląd Sary = !$%(#@!#!
Sara: Give me a kiss
Chuck: I'm sorry what ?

S01E03 czas 13min 25sek. : Akcja dzieje się w limuzynie.
Casey: Nic Ci nie będzie jeżeli umiesz tango.
Sarah: Po co musi umieć tango, to jakiś kod ?
Chuck: Nie. Powiedział, że muszę umieć tango.

Przepiękny uśmiech Sary + MISTRZOWSKI brecht Caseya z Chucka, że go zrobił w konia = :D

S01E03 czas 41min 30sek. : przed mieszkaniem Chucka:
Chuck: Wiesz, gdyby to była prawdziwa randka to zmuszałbym się, żeby Cię pocałować.
Sarah: Zmuszałbyś się? Aż tak byś tego nie chciał ?
Chuck: Myślę, że jakoś bym przecierpiał...
Sarah: Ja też. :)

S01E04 czas 41min 25sek. : w mieszkaniu Sary.
Chuck: ...chciałbym o tobie wiedzieć coś prawdziwego..chociaż jedną rzecz np. gdzie dorastałaś.... twoje imię.... twoje drugie imię...możesz mi powiedzieć chociaż twoje drugie imię ?
~~Sara patrzy na Chucka i gdy odchodzi mówi po cichu Lisa~~

S01E06 czas 7min 45sek. : ~~w pokoju Chucka~~
Sara chce wychodzić...
Chuck: Zaczekaj. Mogłabyś na chwilę zostać. Devon i Ellie myślą, że mi się dzisiaj poszczęści i nie chciałbym ich zawieść..
Sara: Um...aaa.. okey. Jak długo mam zostać ?
Chuck: 42min 15sek. ?
Sara robi śmieszną minę a Chuck tłumaczy co i jak...

S01E06 czas 39min 05sek. ~~pokój Chucka~~
W którymś z poprzednich odcinków Sara dała mu podrobione zdjęcie na którym są razem, a teraz robi sobie z nim prawdziwe zdjęcie ;]

S01E07 czas 11min 20sek.
Harry Tang: Złamię Cię Grimes, bo jesteś miękki jak budyń xD

S01E08 czas 7min 45sek.
Kapitan Awesom mówi Chuckowi że musi w końcu naoliwić łańcuch i wziąć rower na przejażdżkę.... (Sarah wszystko słyszy)
zakłopotanie Chucka dosyć zabawne xD

S01E08 czas 19min 10sek. : Chuck czeka na Sarę, która ma przyjść do niego spać na noc w ramach przykrywki. Zabawna scena kiedy sara zdejmuje ciuchy :D

S01E08 czas 40min 15sek. : Chuck mówi Sarze, że zrobił listę rzeczy, które musi zrobić i chce właśnie zrobić pierwszą z nich.
Zgaduję, że Sara liczyła na to, że Chuck ją pocałuje.... fajna muza i w oczach Sary widać nadzieję na pocałunek.... albo coś innego, lecz po tym co jej powiedział ewidentnie się rozczarowała.

S01E09 czas 37min : Sarze i Chuckowi nie udaje się rozbroić bomby. Gdy czas zbliża się do 00:00
Chuck: miło było Cię poznać....
Sarah go całuje. Po chwili skumali się że bomba nie wybuchła xD

S01E09 czas 41min 40sek. : Casey i Sarah podchodzą do "bomby" która nie wybuchła. Muzyka + to co ujrzeli i co się stało... aż mi ciarki przeszły.

S01E11 czas 9min 40sek. ~~Duży Mike robi zbiórkę i pyta się kto przyniesie jedzenie.
Lester: przyniose latke
Big Mike: a co to jest ?
Lester: żydowski naleśnik
Big Mike: są w tym ziemniaki ?!
Lester: tak
Big Mike: smażone to jest?!
Lester: tak proszę pana
Big Mike: good

Lester poczuł ulgę xD po czym mówi do Jeffa " Musimy się dowiedzieć jak się robi latke" xDD

S01E13 czas 7min 40sek. : Przyszedł jakiś detektyw, żeby się dowiedzieć kto obrabował Buy More.
Detektyw: to pewnie robota z wewnątrz
Big Mike: (patrzy na Jeffa i Lestera) czy myśli pan że któryś z tych kretynów mógł to wszystko zorganizować?
Detektyw: wszystko jest możliwe
Big Mike: (patrzy na Jeffa i Lestera) kiedy się dowiem kto to zrobił i UKRADł MOJĄ RYBĘ ! to mu dokpię do tyłka że już nie wstanie!!
Lester po cichu: oh my God...
przy tej scenie to prawie się polałem ze śmiechu xD

S01E13 czas 35min : Sara żegna Chucka na lotnisku ;)

Niedługo tam moje ulubione sceny z 2 sezonu ;]

delpiero105

dam* a nie tam ;P

P.S. czekam na Wasze sceny ;]

ocenił(a) serial na 10
delpiero105

Nieźle się rozpisałeś, ja się trochę ograniczę - do pięciu scen z każdego sezonu :

Sezon 1 :
1. Pineapple i to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat - najlepsza scena 1 sezonu (Chuck vs Nemesis)
2. Bryce kradnie i wysadza intersekt (pilot)
3. Awesome uczy Chuck'a tańca + później Chuck wprowadza jego nauki w życie (Chuck vs Tango)
4. Walka Chuck'a i Casey'a w pokoju hotelowym, jak są razem związani (Chuck vs Undercover Lover)
5. Chuck pędzi do Morgana, żeby wystąpić we wspólnym kostiumie na Halloween tzn piaskala z Dune + w tej samej scenie Sara pojawia się w stroju niewolnicy Lei z Powrotu Jedi. To wszystko z bardzo fajną muzyczką w tle ("Dice")

Sezon 2 :
1. Jeffster śpiewają Mr. Roboto, a w tym samym czasie odbywa się walka z agentami Fulcrum, zakończona spektakularnym desantem spadochronowym + w tym samym odcinku Chuck "poznaje kung-fu" - generalnie moje ulubione sceny w całym serialu. (Chuck vs Ring)
2. Awesome poznaje sekret Chucka, jednak wcześniej toczy walkę z Casey'em (Chuck vs Colonel)
3. Walka Sary z dawną nemesis ze szkoły Heather Chandler, pod prysznicem w rytm muzyki "Smack my bitch up" + scena następna jak wychodzi na salę pełną ludzi cała mokra i poobijana, scena rodem z "Carrie" (Chuck vs Cougars)
4. Jeffster śpiewają "Africa" Toto, najlepsze jest jak scena przechodzi z ich wykonania na orinalną ścieżkę. (Chuck vs Best Friend)
5. Sarah i Casey odkrywają, że Jill jest z Fulcrum i biegną mu na ratunek, a w tym samym czasie Chuck przeżywa intymne chwile ze swoją byłą - to wszystko z muzyką Keep Yourself Warm w tle (Chuck vs Fat Lady)
i wiele wiele innych.

Sitek81

Wcześniej napisałem, że później dodam moje ulubione sceny, więc zrobię to teraz.

(minuty:sekundy)

S02E01 (10:45) Sarah robi loda dla klienta (każdy myśli o czymś innym :D); Przychodzi Chuck i umawia się z nią na "prawdziwą" randkę :D - fajna muza przy tym jak przygotowywała loda ;]

S02E01 (15:40) Randka Chuck'a i Sary na której Bartowski opowiada o tym, że Morgan wierzy w to, że taki ktoś jak Chuck może umawiać się z taką kobietą jak Sarah.

S02E01 (29:00) Chuck robi "w konia" pana Colta dzwoniąc do Morgana w sprawie wojska otaczającego magazyn (tak naprawdę chodziło o wojsko w Call of Duty) - zajeb*sta scena xD

S02E01 (34:20) Chuck przychodzi na pomoc Sarze i Casey'owi ze "swoją" armią ;]

S02E02 (2:30) ~~Scena pokazana w Slow motion~~
Sarah przychodzi do Buy More; Chuck cieszy się jak dziecko (może nie dosłownie ;P)

S02E02 (12:30) Były agent CIA Roan (nie pamiętam nazwiska) uczy Chucka sztuki uwodzenia ;] - Chuck w ramach treningu podrywa Sarę.

S02E05 (18:35) Chuck i Casey idą pod przykrywką naprawić komputer w celu uzyskania informacji do misji. Jednak nie udaje im się to bo kolesie mający problem z kompem ich odsyłają, więc Sarah wkracza do akcji :D

S02E09 (25:40) Emmet nakazuje Jeffowi, Lesterowi i Morganowi popracować nad wynikami sprzedaży. Fajna scenka jak Lester i Morgan wciskają ludzią rzeczy po promocyjnej cenie, a na końcu Jeff drze się na klienta bo dał mu tylko 4 gwiazdki xD

S02E10 (11:10) Morgan kupuje DeLorean'a z Powrotu do przyszłości - Ouuu Yeah

S02E13 (39:30) Zespół Jeffster śpiewa utwór "Africa"

S02E14 (16:15) Sarah robi śniadanie Chuck'owi

S02E14 (39:20) Matka Morgana mówi Big Mike'owi, że w Buy More pracuje jej syn. Reakcja Morgana na ich widok zabójcza xD

S02E16 (39:20) Chuck mówi Sarze co do niej czuje ;]

S02E17 (32:30) Emmet jednym uderzeniem kijem baseball'owym niszczy połowe Buy More (nie tego w którym pracuje tylko w jakimś innym mieście akcja się toczyła - nie pamiętam w jakim)

S02E18 (19:40) Na wieczorze kawalerskim Kapitana Awesom'a pojawia się agentka B-49 ;] w stroju niegrzecznej policjantki :D

S02E18 (24:50) B-49 i Casey czyszczą bronie :D - fajna muza i mimika Caseya

S02E19 (31:00) Chuck ratuje ojca "zabijając" agentów Fulcrum środkami usypiającymi :D

S02E21 (8:50) Chuck znajduje w portfelu liścik od Morgana, że wziął mu kondoma, potem akcja przechodzi do Buy More. Morgan idzie do Big Mike a Jeff mówi "Dead man walking" - beke przy tym mam cały czas ;)

S02E22 (1:00) Chuck odchodzi z Buy More

S02E22 (38:00) Chuck przesyła sobie Intersekt i pokazuje kung-fu ;] (kilkanaście razy oglądałem to scenę i teraz też sobie obejrzę) :D

Teraz pozostaje czekać na 3 sezon ;]

Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
delpiero105

Ja bym jeszcze dodał scenę (z sezonu 1 nie pamiętam odcinka) kiedy Big Mike każe Chuckowi naprawić stare komputery z klatki jeśli chce zostać zastępcą kierownika. Końcówka tego wątku była zabójcza :)

Podczas rozmowy Big Mike i Chucka o tym że skończył naprawę w dwa dni przychodzi Tang (nasz drogi konkurent Chucka na stanowisko) i kapuje że na terenie sklepu pito alkohol - odpowiedź Mike:

"CZŁOWIEK NIE WIELBŁĄD, PIĆ MUSI"

Rewelacyjny tekst :D

ocenił(a) serial na 8
delpiero105

2x20 - BigMike całuje Morgana powtarza: "złamałeś mi serce", Morgan łzy w oczach, po tym Big Mike dodaje "nic mu sie nie stanie dopóki spotykam się z jego matką" moja ulubiona scena :)
2x20 - Sarah i Jill wkraczają do placówki Fulcrum, rozpoczyna się ostra strzelanina i towarzysząca do tego piosenka "We're Not Gonna Take It"
:)

krystse

po przeczytaniu tych wszystkch nie"smiesznych" scen chyba sobie daruje ten serial ;]

mino88

Każdy ma inny gust. Nic na to się nie poradzi ;))))

ocenił(a) serial na 8
mino88

Odpuśc, przecież zawsze możesz obejrzeć sobie świat wg kiepskich, albo 13 posterunek, tam humor jest na nieprzecietnym inteligentnym poziomie...

ocenił(a) serial na 9
delpiero105

Chuck Me... :D bardzo mi sie to podoba w wykonaniu Caseya

Roxy

Najlepsze sceny sa przeważnie w wykoniu Jeffstera, oni mają zaledwie kilkanaście / kilkadziesiąt sec. na odcinek żeby zabłysnąć i to im wystaracza, bo zawsze są genialni.

Chuck bardziej ma poniżające sceny jak ma je z Sarą i z nich jest śmiech, a jest ich masa, nie chce mi się tych najlepszych nawet wymieniać :)

Podobnie jak z Jeffsterem jest z Caseyem, jak już raz jebnie tekstem to szczęka opada :)

Morgan ma również dobre sceny jest wpadnie z Jeffsterem na jakichś pomysł z Buy More, z Chuckiem nie ma aż tak zabawnych scen, raczej wtedy jak Jeffster go na coś nakręci i wtedy rewelacyjna mieszanką wybuchowa :D

delpiero105

Oprócz tych wymienionych wyżej dorzuciłabym pozycję obronną Morgana;)

użytkownik usunięty
uistiti

Dodam rzut mikrofalówką:D , większość scen z Jeffsterami:) i pamietny obraż Buymore po imprezie kiedy to mechaniczny dinozaur niósł w pyszczku kawałek pizzy;).

Uwielbiam ten wyszukany humor u Chucka;)