PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23327
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

I tak moi drodzy, "Chuck" wróci jesienią z nowym sezonem!!!!!!! Na razie zamówili trzynaście odcinków, ale podobno może być więcej.

Informacja znaleziona pod linkiem http://showtv.pl/news_item_2765.htm

ocenił(a) serial na 10
michelangelo

Świetna wiadomość:) Ciekawe, co nam ten czwarty sezon przyniesie, bo jak na razie czekamy na zakończenie trzeciego, który zapewne będzie dotyczył siostry Chucka i Świetnego.

Jak pamiętam, w pierwszych odcinkach trzeciego sezonu Chuck miał oglądalność na poziomie 7mln, obecnie wskaźnik ten spadł do 5mln, ale to i tak dobrze, zważywszy, że konkurencja o tej samej godzinie w poniedziałek jest naprawdę mocna (Taniec z gwiazdami, House, Jak poznałem waszą matkę...). Tylko pogratulować:)

użytkownik usunięty
michelangelo

Jestem zachwycony! Długo nie było żadnej wiadomości nt. czwartego sezonu i bałem się, że skończą po trzecim.
Najlepszy serial jaki oglądałem ^^

ocenił(a) serial na 9
michelangelo

yes, yes, yes. super. Ostatni odcinek 03x16 był naprawdę spoko i dużo się działo + mogli by też zrobić więcej akcji w Buy More jak na początku bo była niezła polewka

ocenił(a) serial na 8
michelangelo

I dobrze, mój ulubiony serial :) za krótki <br/>

ocenił(a) serial na 10
michelangelo

To się nazywa świetna wiadomość. Oby nie tylko na czwartym sezonie się nie skończyło. Najlepszy serial ever !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
michelangelo

a spróbowaliby nie wrzucić kolejnych sezonów :P najlepszy serial a grimes to mistrz!;D

ocenił(a) serial na 10
michelangelo

Ktoś z was wie może kiedy będzie wyemitowany 4 sezon, czy po prostu jeszcze nie ustalili

michelangelo

Alleluja!