PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Wie może ktoś (albo się chociaż domyśla), co oznacza ostatnia scena odcinka, gdy SPOILER Morgan wypowiada słowa Who is Luck Skywalker? Wszyscy wiedzą, że Morgan był wielkim fanem Gwiezdnych Wojen, więc jest to dosyć dziwne. Czyżby Intersect zmieniał osobowość Brodacza? /SPOILER

ocenił(a) serial na 10
MacMillan1993

Ja powiem tak, pewnie już gdzieś to ktoś pisał, ale nie czytałem więc oto moja wersja: Morgana mózg jest za słaby na to by intersekt mógł poprawnie u niego funkcjonować i powoduje coraz to większe szkody (i zaczyna się od prawie niewidocznych objawów jak luki w pamięci). Z czasem mu się będzie pogarszać (tak przypuszczam). I zapewne by Morgana ocalić będą musieli się pozbyć komputera z jego głowy. Zawsze wierzyłem, że tylko Chuck jest stworzony do tego by mógł mieć intersekt w głowie i mam nadzieję, że moja wersja się sprawdzi.

jakubeczek89

No i to prawdopodobnie jest poprawna wersja jakubeczek89 :) Oglądając wcześniejsze serie można do tego samemu dojść :) To jest ostatnia seria i nie wiadomo czy nie skonczy sie wczesniej niz zapowiadana ilosc bo ma strasznie słaba ogladalnośc:/

ocenił(a) serial na 10
lisekk

Nie no te 13 to już musi być. Bo jak to przerwą w połowie to mnie już chyba szlak jasny trafi, krew nagła zaleje. :P A tak na poważnie, to myślę, że fani w Stanach nie dadzą tak łatwo odpuścić.