Zdjęcia promocyjne do 4×09 – Chuck Vs. Phase Three [HQ]
http://chucktv.pl/spoilery/zdjecia/zdjecia-promocyjne-do-4x09-chuck-vs-phase-thr ee-hq/
Zdjęcia promocyjne do 4×09 – Chuck Vs. Phase Three
http://chucktv.pl/spoilery/zdjecia/zdjecia-promocyjne-do-4x09-chuck-vs-phase-thr ee/
Oglądnąłem i po wiem tak. Znów najnowszy odcinek pobił poprzedni pod względem zajebistości ;-). OCZYWIŚCIE SPOILER!!!
Po prostu brak słów - Sarah Walker zdominowała ten odcinek. Yvonne zagrała świetnie - pokazała, że jej postać nie jest taką drętwą jaką się zdawała w pierwszych dwóch sezonach. A pokazywanie uczuć? Mowa do Chucka zanim się wybudził, to po prostu złapała mnie za serce i do tej pory mnie nie puszcza. A jako Rambo - bomba :-)))).
No i wielka niewiadoma - czy Ellie i Awesome mają Intersecta? Osobiście szczerze w to wątpię, bo teoretycznie Chuck wciąż ma w głowie Intersect, a jego mama tylko go "uśpiła" [wnioskuję, na podstawie końcówki drugiego sezonu, gdzie "odinsertektowanie" było przez oglądnięcie kolejnych obrazków, co w 4 sezonie nie było. A poza tym, kto by dał to dziewczynie w ciąży?]. Wygląda na to, że komputer służy do przywrócenia Intersekta do głowy Chucka, albo do przywrócenia z jakimiś poprawkami.
No i coś mi mówi, że oświadczyny będą... dramatyczne :-).
Kto chce promo - http://www.youtube.com/watch?v=LPi97VkgifA
Zapowiada się ciekawie... :-)
Jak dla mnie to z odcinka na odcinek jest coraz lepiej. Ten uważam za najlepszy jak dotąd w tym sezonie. Sara jako Rambo świetnie się sprawdziła. I to wypłynięcie z wody z nożem w zębach a'la Komando. Cudo :D. Ciekaw jestem co Ellie i Awesome zobaczyli w tym laptopie na końcu odcinka. W każdym razie raczej to nie jest nowa wersja Intersecta, tak sądzę. No i mamy Jeffa i Lestera którzy według mnie świetnie wypadli w tym odcinku. No i podobała mi się końcówka jak Sara gadała do Chucka zanim się wybudził. Cała scena po prostu mistrzostwo. No i został nam niestety za tydzień ostatni odcinek w tym roku :( No cóż, będzie trzeba czekać aż do połowy stycznia.
A ja kolejny raz nie jestem do końca zadowolony. W czasie oglądania dwóch ostatnich odcinków Chucka jakoś nie czułem się jakbym oglądał Chucka. Gdzieś się zapodziała ta "chuckowatość" niestety. Mimo paru fajnych scen, o których napisaliście wyżej, uważam, że te dwa odcinki są jak dotąd najgorsze z tego sezonu.
Mimo moich narzekań z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Chciałbym się w końcu dowiedzieć co jest w tym komputerze i zastanawiam się kiedy Chuck odzyska Intersecta (chyba wszyscy wiemy, że tak się stanie, prawda :) ?). Nie oczekuję oczywiście, że odpowiedzi na te pytanie dostaniemy już w następnym odcinku, ale może chociaż o komputerze coś wspomną :P.
Ja generalnie uważam że z docinka na odcinek jest coraz lepiej i nie mogę się doczekać żeby sie dowiedzieć co zobaczyli w tym laptopie :D a najgorsze jest to że jak tego nie wytłumaczą w najbliższym odcinku to to dowiemy się co tam jest dopiero 17 stycznia!! :(:(:(:( dlatego też ja raczej nie wytrzymam do stycznia i pewnie w przerwie świątecznej zrobię sobie seans Chucka i obejrzę wszystkie odcinki od deski do deski :D