Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23412
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Po obejzeniu trzech serii, nie moge sie doczekac kiedy bedzie premiera 4 sezonu. Serial tak sie wryl w moja pamiec ze na pewno go nidgy nie zapomne, do tego jeszcze piekna i urocza Yvonne Strahovski, ehh cos pieknego jest w tym serialu. Nigdy tak bardzo nie moglem sie doczekac premiery nastepnego odcinka jak w tym serialu ( a ogladalem wiele californication, lost, zycie na fali, sons of anarchy). Serial godny polecenia jak najbardziej. Teraz tylko czekac do 20 wrzesnia az wwyemituja pierwszy odcinek 4 serii. Tak przy okazji, jest moze jakies polskie forum tego serialu, bo nigdzie nic nie znalazlem. Dla tych co jeszcze nie ogladali a czytaja ten post - Naprwade warto obejzec.

ocenił(a) serial na 10
banditos555

dobrego polskiego forum o tym serialu nie ma.
1 raz obejrzałeś? ja już 4 raz oglądam całe 3 sezony i nadal mi się nie nudzą (A wszystko przez Sare :D)

PS: jeżeli 4 sezon dotrwa do 22 odcinków to będzie cud ale niestety chuck w poniedziałki ma zbyt silną konkurencje:(

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Może warto byłoby zrobić takie forum, ponieważ jakby na to nie patrzeć Chuck ma wielu fanów w Polsce.
Strony to ja się zrobienia nie podejmę, bo brakuje mi czasu głównie dlatego, że niebawem rozpoczyna się szkoła, a do tego mam na utrzymaniu bloga i jakoś trudno byłoby mi to wszystko pogodzić, ale... jednak forum to dobry pomysł.

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

wg mnie nie ma sensu, bo istnienie jedno forum, chyba jedyne o Chucku w Polsce: http://elvisdesign.nazwa.pl/intersect/

ocenił(a) serial na 10
cmp61a

tak , te forum to najlepsze polskie forum o Chucku i prawdopodobnie jedyne ;p trzeba rozreklamować najlepszy serial !!! ;D

ocenił(a) serial na 9
filip144

teraz na tvn leci ten serial, jaki to sezon?
gdzie mogę znaleźć kolejne sezony, bo zaciekawił mnie ten serial i chciałabym sobie obejrzeć wszystkie odcinki;) z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

Sezon pierwszy, dzisiaj był 8 odcinek.
http://iitv.info/chuck/
Proszę. 3 sezony.

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

dziękuje bardzo;) znam tą stronę, wpisywałam "chuck".. ale z małej literki, dlatego nie wyszukało.. :)
jeszcze raz dziękuję

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

tasha_2 ale z Ciebie niegrzeczna dziewczynka ^^ wiesz że to jest piractwo xD

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Czasami niegrzeczne dziewczynki mają w sobie 'to coś' ;)
A i nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

WOW
"Czasami niegrzeczne dziewczynki mają w sobie 'to coś' ;) " to zdanie podniecające jest xD

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

Ha, ha .... dobra to nie temat na takie rozmowy, bo się jeszcze rozkręcimy i co będzie ;)
oallaa13 wszystko działa jak należy, odcinki chodzą ?

ocenił(a) serial na 9
tasha_2

jak najbardziej:) wszystko ładnie i pięknie:D dzięki jeszcze raz