Zapowiedź małego finału 4 serii:
http://chucktv.pl/wideo/trailery/trailer-do-4x13-chuck-vs-the-push-mix/
PRZYPUSZCZENIE
Matka zostanie zdemaskowana, a Volkoff ją zabije, przez co Chuck się wścieknie i w dalszej części sezonu będzie starał się zniszczyć całą organizację.
KONIEC PRZYPUSZCZENIA
Co nie zmienia faktu, że zajebiście się zapowiada :-)
SPOILER
Matka B będzie w odcinku 14, więc raczej nie zginie. Wydaję mi się, że historia Volkoffa zostanie zamknięta w 13 odcinku (pierwotnie miał być to finał serii). W dalszych odcinkach będzie jakiś inny bad guy.
KONIEC SPOILERA
obejrzałem i się zastanawiam co z 5 seria przy takim zakonczeniu.
Spoiler!
Zpłapali volkofa, stara chucka wróciła na jasna strone mocy, chuck sie oswiadczył, elie urodziła a morgan casy i ta dupa sa szczesliwa rodzina. ;D
No cóż. Nie będę ukrywał, że jestem trochę zawiedziony. Jak na rozwiązanie sprawy Volkofa to liczyłem, że finał będzie lepszy.
jak bedzie 5ty sezon to mega naciagany...tematyka jest o szpiegach wiec mozna spodziewac sie samych walkow i moze ktos ewentualnie zginie bo ten serial wlasnie sie skonczyl na 13 odcinku :)
słabiutki finał i ogólem bardzo słaby sezon. Powinni kończyc na tym sezonie, gdyż tendecja wyraźnie spadkowa.
Mi ten sezon się podoba z małym zastrzeżeniem. Wszystkie trzy odcinki puszczone po przerwie mnie trochę rozczarowały, a najbardziej ostatni. Mam nadzieję, że będą jeszcze ciekawe i śmieszne odcinki bo szkoda aby serial został zakończony ( oby nie! ) w słabym stylu.
volt_84 słabiutka to jest twoja wiedza o serialu. To nie był finał sezonu ! Przypomnij sobie 3 sezon, tam też był taki zabieg, wszyscy myśleli że to był finał a tak naprawdę było to wprowadzenie do nowego wątku.
Pozdrawiam.
CIA szukalo ojca Chucka bardzo dlugo, chuck wcisnal 'search' i sam sie znalazl; Volkoff'a od 20 lat scigali, chuck sie wkurzyl, pomyslal zrobil spis na scianie i Ruskiego nie ma - bond moze mu stopy czyscic ;)
co do odcinka ciekawy ale nie sadzilem ze tak szybko go rozpracuja, producent musi miec jakis plan skoro juz w 13 odcinku tak wielka organizacje rozpracowali, moze Volkoff to przykrywka dla innej tj. Fulcrum i Krąg ;]
A mi się wydaje, że to jeszcze nie koniec. Volkoff wróci. Żądny zemsty.
{powiało mrokiem xD}
myślałem, że Sarah dłużej będzie dla Volkoffa pracować! Kurcze, szkoda, bo mogli to jakoś fajnie pokazać, że niby to wpływa na jej osobowość i poglądy itd, ale nie...
Zaręczyny pokazali świetnie - bez zbędnych ckliwości na ekranie, szybko, ładnie. Strasznie mi się ta scena podobała. Taka... intymna :P
Ogólnie - ostatni odcin świetny, jak kilka poprzednich.
...teraz beda sie przygotowywac do wesela w czasie misji, matka bedzie bawic dzieciaka od elli w miedzyczasie wyskoczy sobie na jakas strzelanine, slub pewnie sie nie odbedzie na czas bo kogos z rodziny porwa :P