PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Uwielbiam Chucka, wciągnąłem się w ten serial już od pierwszego odcinka, kocham wszelkie dowcipy i nawiązania do filmów, przede wszystkim sci-fi. Ubóstwiam również wszystkie dotychczasowe finałowe odcinki każdego sezonu, jednak w przypadku 4 sezonu po prostu nie mogę tego przeboleć... Szykowało się PERFEKCYJNE zakończenie i gdyby skończyli serial tuż po ślubie wcale bym nie żałował. Jednak ostatnie 5 minut jest jak dla mnie po prostu beznadziejnie słabe... O ile akcja z przekazaniem pieniędzy Chuckowi przez Volkoffa całkiem ciekawa, o tyle założenie Drużyny A oraz Morgan-Intersect moim zdaniem po prostu nie pasują do tego serialu. Szkoda, że właśnie z takim zakończeniem trzeba czekać do września - jak już pisałem lepiej byłoby gdyby twórcy i NBC zakończyli na ślubie, a tak to Chuck przeskoczył rekina (chyba, że jak najszybciej Morgan pozbędzie się Intersectu).

użytkownik usunięty
digital8

Dlaczego założyłeś kolejny temat?

Aż tak Ci to przeszkadza?

użytkownik usunięty
digital8

Tak bo tylko zaśmiecasz...

Naprawdę, zajmij się czymś innym, niż przyczepianie się do byle czego, na przykład treścią mojego komentarza, a nie tym, że napisałem go w nowym temacie.

użytkownik usunięty
digital8

Dlaczego mam pisać o Twoim komentarzu jeżeli wszystko jest w pozostałych tematach?

Dobra, szkoda odpisywać mi na Twoje komentarze, skorzystam z żelaznej zasady internetu - Nie karm trolla.

użytkownik usunięty
digital8

Ciekawe kto tu jest trollem...
Przeczytaj cały temat ze zrozumieniem to zobaczysz o co mi chodzi...

digital8

Podpisuję się obiema łapkami pod tym! Morgan jako intersekt to rozpaczliwe wołanie o pomoc scenarzystów nieposiadających więcej pomysłów na podciągnięcie dalej akcji. Poza tym jak to oglądałam i Morgan się przebudził to razem z nim na głos wypowiedziałam kwestię "guys... I know kung fu", takie to przewidywalne było :)

ocenił(a) serial na 8
EwkaS

brakowało tylko nachylającego się Chucka ze słowami "show me"

ocenił(a) serial na 10
Azis

człowieku to było rewelacyjne :D
szkoda że tego w serialu nie pokazali :/

ocenił(a) serial na 9
Azis

:D :D

ocenił(a) serial na 10
EwkaS

jednak mimo tego, że nie podoba Wam się już SUPER MORGAN to i tak zapewne obejrzycie kolejny sezon ;)

Christian

Boże Super Morgan, mam nadzieje ze jak najszybciej wyciagna z niego intersekta i to Chuck bd miał go znowu, bo co to bedzie za "Chuck" bez głownego watku serialu jakim jest Chuck i Intersect. To tak samo jakby w Modzie na Sukces zabili Brooke, z kim żeniliby sie Forresterowie;D

ocenił(a) serial na 9
losiek142

Właśnie!! To jest ,,Chuck", a nie ,,Morgan" :/ ! Głównym watkiem tego serialu był intersekt w głowie Chucka.. Na tym opierał się cały serial! :( Wolałam jak Morgan grał tylko epizody, a Chuck był na pierwszym planie!

Christian

A czemu mielibyśmy nie obejrzeć? Nie wiem co musieliby zrobić autorzy w którymkolwiek z moich seriali, żebym przestała oglądać. Serial się kończy= kończy się oglądanie, tylko tak to działa.

digital8

Nie zgadzam się. Po pierwsze Morgan jako intersect = na pewno będzie zabawnie.
Po drugie Chuck jest już na tyle doświadczony że chyba poradzi sobie bez intersecta w mózgu.

digital8

W ogóle według mnie mimo, że uwielbiam ten serial to sezon 4 to porażka scenarzystów i dużo nieścisłości mimo tego że koniec 3 sezonu dawał świetne możliwości. Zakończenie 4 sezonu no cóż porażka.