PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck
morphine_

Niestety to poprawianie nie działa za dobrze (albo ja nie umiem się w tym połapać :) ). Próbowałem poprawić tą datę, bo też mnie irytuje ale serwis nie chce zaakceptować zmian, jakie wprowadzam. Inna sprawa, że ludzie, którzy zajmują się weryfikacją to albo śpią albo mają pełne ręce roboty, bo ostatnio widziałem tam w kolejce kontrybucje sprzed paru miesięcy.

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Jako, że nie chciałem zakładać nowego tematu. To tutaj napiszę swoje pytanie. Ile czasu będzie trzeba czekać, aż powstaną napisy do nowej serii Chucka? Jak wiemy startuje ona dziś, a ja nie znam tak dobrze angielskiego, żeby oglądać w wersji oryginalnej.

ziomeq1100

zasadniczo, to polskie napisy do chucka wychodzą w ten sam dzień, w którym odcinek pojawi się w necie. Premiera dzisiejszego odcinka jest o 20 czasu amerykanskiego, wiec u nas bedzie 4 nad ranem. W sieci odcinek będzie już koło 6 rano. Napisów spodziewałbym się jutro w godzinach popoludniowych, jednak jest to premiera, wiec moga byc szybciej. Zeby nie bylo tak milo, to musze napisac ze na napisy do niektorych odcinkow 3 sezonu trzeba bylo czekac 3-4 dni. Pozdrawiam

PS. napisy24.pl

ocenił(a) serial na 10
bizard88

3-4dni to nie tak dużo, więc nie ma problemu, dzięki za pomoc, pozdrawiam

bizard88

A nie trochę wcześniej? Znalazłem taką stronę, która podaje czasy w różnych strefach czasowych:
http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/eastern-time/
Według tej strony, czas EST w którym podają godzinę emisji Chucka (8 p.m.) jest 6 godzin wcześniej niż czas u nas, czyli emisja zacznie się o naszej 2:00 a nie o 4:00.
Jeśli się mylę to prosiłbym o doinformowanie mnie gdzie popełniłem błąd :).

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Też mi się tak wydaje że u nas to będzie 2.00 w nocy. Pamiętam jak nie dawno oglądałem finał US Open i widziałem że na zegarze w Stanach była akurat 16.15 a u nas 22.15. Wychodzi na to że różnica wynosi 6 godzin. Skoro nowy odcinek Chucka zaczyna się o 20.00 czasu amerykańskiego to wychodzi na to że u nas będzie to godzina 2.00. W każdym razie ja i tak ściągnę dopiero po południu więc mi to nie robi różnicy :)

Dexter_2465

oczywiscie panowie, calkiem mozliwe ze macie racje. Godziny podalem na "mniej, wiecej w przyblizeniu" :)
Pozdrawiam i dzieki za czujność

ocenił(a) serial na 10
bizard88

zależy mi, żeby data była poprawiona, bo na kokpicie zawsze sprawdzam kiedy nowe odcinki, no a daty Chucka tam nie ma niestety. mam nadzieje, że ktoś wkrótce się tym zajmie...