Chucky (2021-2024)
Chucky: Sezon 2 Chucky sezon 2, odcinek 8
odcinek Chucky (2021-2024)

Chucky | Chucky Actually

7,5 62  oceny
7,5 10 1 62
Chucky
powrót do forum s2e8

To naprawdę koniec serialu? Jeśli tak to moim zdaniem bardzo to popsuło ten serial, w tym odcinku który jest finałowy to tak naprawdę nic się nie stało oprócz tego, że zabili matkę Lexy a jej siostra zaczęła działać z Chuckym. Moim zdaniem powinni dodać chociaż jeden specjalny/dodatkowy odcinek ponieważ zakończenie tego sezonu było mega słabe i trzeba będzie czekać rok żeby dokończyć tą część historii. Moim zdaniem to wyszło trochę słabo ale pozatym serial na propsie.

natan33

Ale nikt nie mówił że jest to koniec serialu, jest to finał sezonu, a zakończenie to typowy cliffhanger. Nie uważam że było mega słabe, najwyraźniej planują dużo bardziej rozwinąć wątek siostry Lexy działającej z Chuckym, w przyszłym sezonie, jako zakończenie głównego wątku tego sezonu bardziej posłużył odcinek poprzedni, ten bardziej nawet wyglądał jak po prostu początek do kolejnego rozdziału i zaczęcie wątków na kolejny sezon. Dodatkowy odcinek za wiele by tu w takim razie nie zmienił, gdyż nie zmieścili by czegoś nowego co dopiero zaczęli w jednym odcinku, jeśli planują to rozbić na cały kolejny sezon. Jak dla mnie też trochę się wydarzyło poza zabójstwem matki Lexy które też jest jednym z większych i Caroline po stronie Chucky'ego, mieliśmy też jako tako domknięcie wątku Glena i Glendy

Rrouge

W skrócie ta część historii to prawdopodobnie po prostu nowy główny wątek który będzie w 3 rozwinięty na cały sezon.

Rrouge

Też mi się wydaje, że to nie koniec. Chociaż do połowy 2 sezon wydawał mi się słabszy, to później fajnie się rozkręcił. Fajnie ogląda się po latach tych samych aktorów, jedynie ta siostra lexy jest tak głupim dzieckiem xD

madoxTV

No to już od 1 sezonu było widać że z nią jest coś nie tak :D na początku tego zachowywała się normalniej ,aż byłem zdziwiony ale jak się okazało w finale, to wszystko było udawane i cały czas robiła to co Chucky jej mówił xD

ocenił(a) serial na 9
Rrouge

szczerze to trochę słabo opisałem ale zgadzam się z tobą

natan33

https://www.filmweb.pl/news/Legenda+horroru%2C+Chucky%2C+powr%C3%B3ci+w+3.+sezon ie+serialu+SyFy-149173