Zobaczyłem zwiastun . CN już jakiś czas temu powinno zorientować się , że wszystkie kreskówki (nie licząc dwóch* oczywistych) są coraz gorsze i gorsze. na początku wyszedł "Niesamowity świat Gumballa" , którego mogę najwyżej uznać za guilty pleasure z powodu mojego zamiłowania do gatunku cotokur*abyło . A skończyło się na "Wójcio** dobra rada" , który był naprawdę zły jak na serial z gatunku cotokur*abyło. Teraz Clarence . Powiem szczerze , że nie chciałem oglądać , ale "pozytywne" opinie mnie zachęciły. Serial ten jest jednym z najbardziej obraźliwych , głupich i po******ch kreskówek jakie oglądałem (a oglądałem The Adventure of sonic oraz Ren and Stimpy) . Serial ponadto propaganduje nietolerancje do osób upośledzonych i chorych psychiczne. Mogę go porównać do "Foodfight". Odradzam torturowania dzieciaka , poprzez puszczenie mu tego.
* Trzech wliczając "Looney tunes show".
** Tak "Wójt dobra rada" , a nie "Wujcio dobra rada"
Myślałem,że tylko ja tak myśle...KTO ĆPAŁ,ŻEBY DAĆ ZIELONE ŚWIATLO TYM SZAJSOM?!CN schodzi na psy, tak jak reszta tych kanałow.
Dzięki temu serialowi zacząłem popierać przemoc wobec dzieci(jakby co to żart)
Nie mówiąc już o tym , że coś mi nie grało z postacią Sumo więc włączyłem wikipedie i tam zobaczyłem to :Ryan "Sumo" Sumozski – najlepszy przyjaciel Clarence'a. Ubiera się w czarny t-shirt, niebieskie spodenki oraz ciemnoczerwone buty. Jest łysy. Od urodzenia jest gejem i lubi wąchać damską bieliznę.
Ja po prostu brak mi słów. Zacznijmy więc. Co jest takiego dziwnego w zdaniu "od urodzenia" przecież
to jest (*) oczywiste , że homoseksualiści tacy się rodzą. Zupełnie jak hetero. Więc wikipedia jest homofobiczna.
2. Ten serial jest robiony prze CN ! Gdyby nie był robiony przez CN pewnie byłby dobry. Nie musiałby wtedy być animowany. Jest to serial dla dzieci , które nie będą rozumieć innej orientacji.
3. Przedstawiają go jako osobę upośledzoną psychicznie i zamiast pokazywać jaka to tragedia nabijają się z takich.
Nie wspominając o oczach postaci. Jeff the killer zesrałby się w gacie oglądając ten serial.