Całkiem niedawno sytuacja zmusiła mnie do obejrzenia dwóch odcinków tego shitu. A więc główny bohater to idiota, przez cały czas zachowuje się jak niedorozwinięte dziecko. Pomimo to odnosi sukcesy na tle koleżeńskim. Jak dla mnie to bajki powinny mieć jakiś morał, a tu to tak jak napisałem wyżej, promowanie debilizmu.
Promieniowanie debilizmu też ma swoje uroki. Dlatego popularność zyskały takie kreskówki jak: krowa i kurczak, pora na przygodę, wodogrzmoty małe, niesamowity świat gumballa, jam łasica itd. Niektórzy nie potrafią dostrzec dobrej rozrywki przy takich serialach, po prostu są zbyt poważni. Obejrzałem 2 docinki i sądzę że kreskówka ma "to coś" żeby osiągnąć popularność.
Możliwe ze masz racje a ja zbyt poważnie podchodzę do tematu. Pamiętam też z dzieciństwa ze te bajki jakie ja wtedy oglądałem też wśród niektórych dorosłych nie budziły entuzjazmu. Wtedy jednak nie było specjalnych kanałów na których bajki lecą na okrągło.
Najbardziej po czym się śmiałem jest to że dano serialowi enny za najlepszy serial animowany HAHAHAHAHAHHA
-Po pierwsze lubię głupawki, jeśli są dobrze napisane i wyreżyserowane, np.: ,,Głupi i głupszy''/Pora na Przygodę/Krowa i kurczak,Looney Tunes itp.. Ale te kreskówkę po prostu nie znoszę.Główny bohater to upierdliwy idiota, a głupkowatość nieśmieszna, a reszta ma osobowość końskiego łajna.
-Po drugie główny bohater ma naćpaną minę jakby ciągle walił konia.Fabuła to nudne dno.
Cartoon Network is dead.
może po prostu nie rozumiecie abstrakcyjnego humoru, warto przeczytać parę książek, bądź obejrzeć parę filmów, polecam. może nie trafiliście na odpowiednie odcinki. poza tym myślę, że nie jest to animacja, dla odbiorców, którzy uważają, że główny bohater ma minę, jakby "walił konia". A jeżeli chodzi o wcześniejsze posty, to po pierwsze nie jest to "BAJKA", tylko kreskówka, po drugie jest nagroda to Emmy, nie "enny". Jest jeszcze trzecia opcja - po prostu jesteście za starzy i to co wydawało Wam się kiedyś takie niesamowite, uznalibyście teraz za debilne. Trochę dystansu.
Masz rację to dla nowego pokolenia, ale czasem lubię poogladać te nowsze np ,,Zwyczajny serial'' czy Adventure Time i reztę mógłbym przełknąć.Zaznacz po raz kolejny , że lubie glupawki i inne durnoty jeśli są dobrze zrobione.Do abstrakcyjnego humoru dawno przywykłem.Ale to naprawdę durnota.Nie śmieszna, głupia , nie wiem co jeszcze powiedzieć.
Głupi ludzie tak mają nie potrafisz dostrzec dobrych stron tego serialu tylko twoje pół mózgu które Ci tylko zostało się denerwuje jakbyś miał hociaż 1 iq to byś zobaczył ze nawet da się morał z tej kreskówki wyciągnąć nie pozdrawiam polecam melisę wypić
A myślałam, że tylko ja miałam takie odczucia. Pierwsza myśl jak tylko zobaczyłam była taka, że on jest jakiś opóźniony.. nie, nie mam nic do takich osób, ale ta kreskówka jest co najmniej dziwna. Ma niby pokazywać niewinność Clarence.. hm... jakby podejść do tego, że jest to świat oczyma autystycznego dziecka to ta kreskówka jest niemalże genialna, w innym przypadku jest to dość żałosna produkcja..
Swoją drogą.. w tych nowych kreskówkach większość postaci jest otyła.. nowa poprawność? Ok, rozumiem w jednej, ale w Wujcio Dobra Rada, Clarence i Steven Universe akurat jest taki typ postaci głównych bohaterów.. chyba idzie to w dość dziwną stronę :P Wujcio chyba najlepszy z tych nowych :)
No to jest nas trzech. Pan Piotr znowu atakuje zakładając konta na tej stronie , żeby dawać takim sh1tom 10.