PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=864204}
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 11524
6,2 4 krytyków

Clickbait
powrót do forum serialu Clickbait

A jak to w końcu było z randkowaniem Nika na portalu randkowym? Ta jego koleżanka z pracy loguje się za pierwszym razem na jego istniejące już tam konto, czy dopiero samodzielnie je rejestruje, podszywając się już wtedy pod niego?

5
organogold

Loguje się na istniejące konto, wcześniej było pokazane ze konto było założone już 2 lata temu więc fakt, że z kimś pisał był prawdziwy

oaidolem

ok, tak przypuszczałam, ale nie byłam pewna, gdyż w pewnym momencie te wszystkie jego internetowe znajomości okazały się fejkowe, więc i tu miałam wątpliwości.

organogold

Wlasnie o to chcialam zapytac. Wiec koniec z koncow, to Nick zaczal jakis skok w bok, do niczego ie doszlo ale jednak, cos w malzenstwie nie szlo. Zreszta u nich te dwa lata to jakos krotkie byly.

azlotko

Wyglądało na to, że początek nowej pracy Nicka (2 lata wcześniej) pokrył się z założeniem konta na portalu randkowym (2 lata wcześniej). Starsza pani zalogowała się na istniejące konto.

VictoryDay

Tam poza tym były jakieś wątki z zamykaniem kilku kont. A z tego co ja wyobserwowałam, to nie oceniłabym że pisała z tymi kobietami na różnych profilach. Serial zaskakiwał mnie na każdym kroku. I niezwykłe podziwiałam hard ducha u siostry Nicka