Jeszcze niedawno każdy odcinek miał swoją stronę, obsadę, komentarze, itd. Teraz to wszystko
gdzieś zniknęło. Nie wiem, może to gdzieś jest, ale nie potrafię tego odnaleźć. Na Google
wyskakują linki do każdego z odcinków, ale potem się okazuje, że: "NIE ZNALEZIONO STRONY
O PODANYM ADRESIE". O co chodzi? Ktoś tak bezmyślnie skasował około 70-ciu stron na
Filmwebie?
nikt nie jest w stanie wyjaśnić tego co zauważył venez?
A co z polskimi tytułami poszczególnych odcinków?
takie rzeczy sprawdź sobie na IMDB, nie oczekuj wyczerpujacej informacji na filmwebie
Kolego, czy Ty zrozumiałeś moje pytanie? Chyba nie. Brzmiało ono: "jak TU się sprawdza obsadę". Wątpię, żeby na IMDB ktoś wyjaśniał co się stało z obsadą na Filmwebie.
Wpisz sobie w Google tytuł jakiegokolwiek odcinka Columbo, a dostaniesz linka do strony na Filmwebie... która nie istnieje. Bez sensu. Jeszcze niedawno to było, a teraz ktoś to po prostu skasował (lub ukrył).
no i co?? było a teraz nie ma i co? jajco! coś ci nie pasuje to sie do nich zatrudnij i pouzupełniaj opisy a nie psiocz jak typowy polaczek.
jesteś leń skoro nie chce ci się w imdb tego poszukać lub na fanpage'ach tego serialu. angielski znają już przedszkolaki.
Złość jest oznaką słabości...
Wiesz co to jest wtórny analfabetyzm? Mam wrażenie, że gdybym pokazywał Ci księżyc, patrzyłbyś na koniec mojego palca. Po raz drugi dowiodłeś, że kompletnie nie rozumiesz treści przekazu. I pudłujesz w ocenie.
Ani nie chodzi o lenistwo (bo jako fan tego serialu wiem, kto i gdzie grał)
Ani nie chodzi o język angielski (bo pracuję jako tłumacz)
Ani nie ma tu żadnego psioczenia ani ubliżania komukolwiek. Zadałem zwykłe pytanie, do którego dopisały się dwie normalne osoby.
A jeśli nie podobają Ci się "polaczki" to po kiego grzyba wchodzisz na polski portal i wyskakujesz z jajcami, leniami i innymi infantylnymi tekstami? Siedź sobie na swoim IMDB i będzie święty spokój.
Nie potrafisz grzecznie się odezwać, to po prostu odpuść, bo zaliczysz hat tricka.
Pozdro.
Jakie pytania takie odpowiedzi. Nie wiesz kto skasował - pisz do filmwebu, może dostąpisz zaszczytu informacji. A nie wylewaj frustracje na forum.
Z tego co wiem, kiedyś poszczególne odcinki figurowały w bazie jako osobne filmy (opcja dodaj film) dlatego je usunięto. Filmweb nie ma i chyba nie miał podstron dla odcinków tak jak imbd.
Zgadza się. Kiedyś odcinki figorowały jako osobne filmy, ale jakiś mędrzec postanowił to zmienić, co moim zdaniem akurat w przypadku Columbo było błędem.
Niestety tak jest chyba z każdym serialem. Ma tylko stronę główną i linki do poszczególnych sezonów. Ale o czym jest każdy odcinek i kto w nim gra, to już trzeba sobie szukać gdzie indziej. Szkoda.
Filmweb strzelił sobie w stopę, bo w ten sposób zachęca ludzi do używania innych portali filmowych.
Na tej stronie znajdziesz krótkie opisy każdego odcinku. Wpisz www dodaj Columbo kropka pl. Pisze szyfrem bo nie można linków na forum umieszczać :)
Myślę, że w przypadku takich "długich" epizodów wskazana byłaby osobna strona na każdy.
Co do strony, proszę zerknąć na jakiś webarchive, na pewno tam jest kopia.