PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=534418}

Columbo

1968 - 2003
7,8 20 tys. ocen
7,8 10 1 19826
7,3 18 krytyków
Columbo
powrót do forum serialu Columbo

Na początek powiem, że jako wierna fanka serialu ten odcinek ( podobnie jak Przepis na morderstwo) pierwszy raz obejrzałam dopiero gdy mi się go fartem zakupić... W tv go nigdy wcześniej nie widziałam. Nie leciał?
A teraz, owe "głupotki" w odcinku:
- Leslie klei z wycinków żądanie okupu - bez rękawiczek, gołymi rękoma- jakby nie wiedziała, że przecież policja może szukać odcisków palców!
- zabicie męża. Columbo zauważa, że to kawał faceta, 190cm - a skoro tak, to Leslie jest niebanalnie silna, dając sama radę go załadować do bagażnika samochodu, potem samodzielnie wyjęła go i siup do wody... Silna baba!
- migacz. Przy zrzucaniu go z samolotu, z pewnością rozbilby się na ziemi. Na to nie ma siły. A tu spada i grzecznie błyska dalej.
Może za pierwszym razem gdy się to ogląda, nie zauważa takich drobiazgów, ale przy każdym kolejnym, zaczynają gryźć w oczy.
Jednak to i tak nie zmienia faktu, że uwielbiam Columbo!

iza198444

Te 2 odcinki wyszły przed serialem, wtedy nikt nie planował że będzie serial, są dłuższe, około 1,5h. Swoją drogą nie mogę ich znaleźć na Filmweb.

ocenił(a) serial na 10
derwiszq

No właśnie.... Sama byłam zdumiona gdy mi się trafiły. Nie miałam pojęcia o ich istnieniu