PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512751}

Community

2009 - 2015
7,5 19 tys. ocen
7,5 10 1 19350
7,8 17 krytyków
Community
powrót do forum serialu Community

8/10

ocenił(a) serial na 7

Początkowo mnie nudził, ale od mniej więcej 8 odcinka zaczyna się rozkręcać i w tej chwili,
jak dla mnie jest świetny. Bardzo dobry, czasem wręcz absurdalny humor. Role Abeda i
Pierca są świetne. Nie zniechęcajcie sie i oglądajcie.

samix_pl

Ja na razie widziałem 2 pierwsze odcinki i oba mi się podobały, więc jeśli dalej będzie jeszcze lepiej, to moja ocena "Community" z pewnością się podniesie, bo na teraz jest to 8/10.

ocenił(a) serial na 5
samix_pl

po połowie pilota - rozczarowanie i do widzenia na miesiąc. drugie podejście, cały s01 - i jeden z najlepszych sitcomów ostatniego czasu. Abed - 11/10.

Cerbin

Miałem to samo, po pierwszym odcinku myślałem, że będzie słaby serial, wiec odechciało mi się oglądanie kolejnych odcinków. Wróciłem po dłuższym czasie do Community przez zachętę kolegi i się już nie zawiodłem. Świetny serial.

ocenił(a) serial na 5
piottz

A ja z kolei się zawiodłem na s3. Zresztą o ile wiem - ostatnim przewidzianym sezonie. Może kolejne ep będą lepsze, ale na ten moment - średniawo.

ocenił(a) serial na 8
Cerbin

No, wg mnie, trzeci sezon ma zdecydowanie lepszy start od pierwszego.

użytkownik usunięty
samix_pl

Na początku może się wydawać nijaki. Pewnie dlatego ludzie się zniechęcili, i serial ma taką małą oglądalność. Ale ja dałam mu sznsę, i w połowie 1 sezonu wyrósł na wspaniały serial. Jest obecnie moim ulubionym serialem, śledzę go regularnie od samego początku, i mogę śmiało powiedzieć że wiem o nim prawie wszystko. Kupiłam nawet DVD z pierwszym sezonem. Serial jest niesamowicie śmieszny, drugi sezon to arcydzieło. Niektórzy go po prostu nie rozumieją. Żeby załapać wszystkie żarty, muszę czasem obejrzeć dany odc. dwa razy. Kto nie ogląda, niech żałuje :D

ocenił(a) serial na 10

2 sezon genialny 10/10 bez wątpienia, jedna z niewielu postmodernistycznych komedii, postacie miażdżą, odcinki z trampoliną, paintballem i dungeons and dragons, masakra, tylko najlepiej oglądać po angielsku bo tłumaczenie nie oddaje w pełni zajebistości tego serialu