Od siebie dodam iż na końcu usunięto scenę z Liv, a dano z Zed, nowa dziewczyna która ma wizje John'.a
To jedyna zmiana względem pilota z wycieku.
Troche za mało bycia fi***m i jarania szlugów. Ale poprawność polityczna przedewszystkim :S
Wole ocenić cały sezon niż jeden odcinek, na razie nie jest źle ale nie jest też cudownie.
Używając internetu... wpisać chociażby constantine s01e01 i ustawić w wyszukiwaniu google ostatnie 24 godziny i masz tam możliwość wyszukania.
A z resztą... masz, ludzie ciemny.
http://www.ddlvalley.rocks/constantine-s01e01-hdtv-x264-lol/
Właśnie oglądam nową wersję, w której z serialu pozbyto się Liv..
jej wróżba z ciasteczka się sprawdziła XDDDDDD
XX
DDDDDDD
nie rozumiem, jak jej sie pozbyli jak przeciez jest w odcinku i ostatnia scena to jak patrzy na tego zabitego murzyna...
Fajnie się pozbyli Liv. Jest szansa na jej powrót. Odcinek oglądałem po raz pierwszy( przedtem tylko pierwsze 20 minut ) jest okej. Podobało mi się. Jak na możliwości Goyera, to mamy do czynienia z arcydziełem wręcz.
Odcinek pozytywnie mnie zaskoczył spodziewałem się klapy ale tu niespodzianka miłe zaskoczenie oby tak dalej .
Mnie sie bardzo podobał, trochę się spieszył z wątkami, poznawaniem bohaterów, ale DC chyba tak już ma w serialach.
Drugi po Gotham bardzo dobry serial się szykuje, dopiero pierwszy odcinek, ale naprawdę ok. Jest jeszcze Flash, już chyba trzeci odcinek, ale on ssie po całości i jeśli utrzyma ten poziom dna, to albo niech wywalą scenarzystów albo niech skończą na jednym sezonie.
Ale wracając do Constantine'a, to: fajny bohater, choć cierpi na lekki overacting (przesada w grze aktorskiej), niezłe efekty, dosyć odważny klimat horroru, kilka fajnych easter egg'ów, szczególnie hełm Dr. Fate jeśli się nie mylę, średnio się znam na bohaterach DC, naprawdę dobry początek i jeśli fajnie rozwiną te wątki, to może być serial na miarę Supernatural, czego Constantinowi życzę.