NBC ogłosiło listę seriali które otrzymają kolejne sezony. Na tej liście niestety nie ma Constantina.
http://www.cosmicbooknews.com/content/nbc-announces-renewals-constantine-not-lis ted
Mam nadzieję, że jakaś inna stacja przejmie ten serial.
Nie wprowadzaj w błąd, to jest lista seriali która na pewno dostanie następny sezon, lista najbardziej pewnych seriali, zaś Constantine jest (co wiadomo od dawna) na liście seriali których los zależy od dalszej oglądalności i popularności.
Ja tam nie mam z tym problemu. Jak skasują to trudno i nie będę tęsknił. Był odcinki dobre ale też kiepskie, a całość nie powala. Można obejrzeć i tyle, został tylko jeszcze jeden odcinek. Zobaczymy jak wyjdzie. Jak na razie serial dla mnie na 3,6/6.
no nie moglo, akurat syfy ostatnio robi coraz lepsze seriale - pierw musza troche jeszcze zarobic na tym co robia - nowy szef zamierza ze stacji znów zrobic to co było kiedys gdy tam dawno gdy robili swietne seriale.
jak ci nie pasuje to wypad.
oczywistym jest tez ze nazwa SyFy to SF czyli SciFi . za granica widac uznali ze czas na zmiane nazwy. taki restart stacji.
Haha, akurat "po naszemu" trochę źle się kojarzy, ale syfów tam tak znowuż nie robią.Obejrzałem np. Z Nation i jest całkiem przyzwoite.Mam nadzieję, że jednak Constantine przetrwa, jeśli nie tu, to w innej stacji.Nie wszystkie odcinki może powalają, ale jakoś przypadł mi do gustu odtwórca głównej roli, nie wiem czemu.No i Zed ;) Chas też spoko.
To było żartem napisane.Myślałem,że to oczywiste.Strasznie ostatnio tu wszyscy się denerwują byle czym.
Mi tam bez różnicy co i z jakiej stacji.Jak fajne i mnie interesuje,to oglądam.
ostatnio wszyscy mysla ze kazdy sie denerwuja i nie wiedza kto pisze na luzie. Myslałem ze to oczywiste.
Tu jest tak,że jak napiszesz coś od siebie,to zaraz wyskoczy jakiś obrażony i Ci napisze "zamknij mordę" choć to nie tyczyło się jego.Taką mamy kulturę w kraju i w sieci.Ja nawet nie reaguję na takie rzeczy,bo mi się po prostu nie chce.Zarejestrowałem się tu swego czasu,ale powoli żałuję.Poziom wypowiedzi niektórych osobników jest taki sam,jak pod pierwszym lepszym filmikiem na jutubie,czyli rynsztok.Ja się może nie wysławiam jak Mickiewicz,ale staram się tonować.Wśród ludzi trzeba się umieć zachować.