PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11525
5,3 9 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

Hej, czy posiada ktoś informacje na temat przyszłości tego serialu? Zdejmują go czy leci dalej?

ocenił(a) serial na 7
mitch1986

Ma bodajże mieć 13 odcinków, bo nie został przedłużony na więcej, ale to nie wyklucza jeszcze 2 sezonu

MaciekR94

dzięki wielkie za info

ocenił(a) serial na 9
mitch1986

Ja polubiłam ten serial i mam nadzieję, że 2 sezon powstanie

ocenił(a) serial na 4
mitch1986

NBC samo nie wie jeszcze czy serial zdejmą, czy może przesuną do SyFY gdzie będzie kontynuowany.

taomoguei

Proszę... Tylko nie SyFy... Próbowałem oglądać kilka seriali przez nich robionych i wydaje mi się że scenarzyści utknęli w latach '90. Jeżeli serial nie zabierze za sobą obsady i scenarzystów (reżyserzy są przecież zmieniani jak rękawiczki) to nie warto już o nim myśleć. A szkoda, bo polubiłem Constantina.

ocenił(a) serial na 9
taomoguei

Taomoguei, a gdzie to przeczytałeś? :)

ocenił(a) serial na 4
bombel23

Na którymś z anglojęzycznych portali. Nie pamiętam dokładnie na którym.

ocenił(a) serial na 7
mitch1986

Oficjalnie wiadomo tyle, że będzie 13 odcinków, a akcja promocyjna będzie kontynuowana, ponieważ tak wynika z umów z reklamodawcami. Na razie Constantine ma drugi najgorszy rating spośród prime-time'owych seriali na NBC, ale jest jedno ALE. Ponoć miał całkiem niezłą oglądalność opóźnioną, czyli powtórki/lokalne TV/TiVo/etc, więc po 13 odcinkach pójdzie pewnie na rewiev i badania fokusowe, po czym zdecydują się na likwidację, przesunięcie lub kontynuację. Przy obecnym ratingu szanse na przedłużenie (w jakiejkolwiek formie) oceniałbym na 15-20 proc.