i co wy na to? :P jednak to rozkręcanie się nie wyszło Constantinowi na dobre...
Wstrzymany to wcale nie znaczy, że jest już skreślony Kolego, z Hannibalem było podobnie w pierwszym sezonie a przetrwał.
dziwic sie ze wstrzymane ba nie bo anulacja wisi w powietrzu ..ten serila to nie hannibal ktor i tak po pierwszym sezonie byl slaby tu bedzie cansel jak nic..ogladalnosc fatalna
Mnie tam nie jest szkoda. Brakuje przede wszystkim klimatu, zmiana aktorki też nie pomogła. Od taki serial do obejrzenia i zapomnienia. Nie czeka się na każdy odcinek jak na szpilkach.
Serial się rozkręcał i na tym etapie (pierwsza połowa sezonu) jest dużo lepszy niż Arrow czy AoS. Największą głupotą był dzień i godzina emisji, czego oni sie spodziewali? Jak na takie warunki serial miał i tak dobra oglądalność.
Proszę, nie siejcie fermentu, że na serialu już jest postawiony krzyżyk. Jak zwykle nie brakuje wszelkiej maści proroków i wieszczów, którzy piszą, że oglądalność marna, że słaby jest... Sprawdzenie jakiś danych naprawdę nie boli. Oglądalność(w mln) kolejnych odcinków wyglądała tak: 4.28; 3.06; 3.14; 3.47; 3.54. Widać wzrost. Pamiętajmy, że serial emitowany jest w piątki o 22. Ogólna oglądalność na wszystkich platformach wzrasta 'z tygodnia na tydzień' +38%. Stacja dla bezpieczeństwa zamówiła 13 odcinków, żeby zobaczyć czy trend się nie zmieni. Jeśli poziom serialu utrzyma się na co mam nadzieję, widownia też będzie się powiększać. Mamy czas, za nami 5 epizodów, do końca sezonu jeszcze 8. Jeśli na koniec sezonu wyniki będą w okolicach 4mln co nie będzie trudne do osiągnięcia, stacja zamówi 2 sezon. Poza tym jak pisałem już na tym forum - to jest serial na prawach od DC, takich formatów pochopnie się nie anuluje. Mom zdanie 2 sezon na 80% powstanie.
PS. Do Januszów, którzy przewidują rychły koniec serialu, bo jest tylko podróbką SN - na świecie ludzie mają trooszeczkę większą świadomość popkultury i tylko u nas robi się takie idiotyczne porównania. :P
Rozumiem, że miał to być artykuł który jakoś podważa moje słowa. Nic takiego tam nie ma, w kilku kwestiach nawet potwierdza to co tu napisałem ;)