PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36656}

Cudowne lata

The Wonder Years
1988 - 1993
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26366
8,0 10 krytyków
Cudowne lata
powrót do forum serialu Cudowne lata

ktory wywarl na mnie nie male znaczenie w okresie dziecinstwa i dojrzewania. Wraz z Kevinem przezywalem jego wzloty i upadki.
Najdluzej chyba bede pamietal pierwszy i ostatni odcinek. Po pierwszym odcinku cieszylem sie ze bede mial mozliwosc ogladania tak zyciowego serialu, pomimo ze byl bardzo daleki od polskich realiow. Po ostatnim odcinku bylem zly, smutny, ze juz sie skonczyl, ze nie bedzie juz wiecej przygod Kevina Arnolda. Wraz z serialem skonczyl sie dla mnie jakis etap zyciowy. Bardzo sie utozsamialem z bohaterem, swego rodzaju byl dla mnie idolem do nasladowania. Zaden serial ani bohater nie byl mi tak bliski. Teraz po kilkunastu latach rownie milo wspominam okres kiedy byl emitowany ten serial. Wiele bym dal, zeby znow moc o wszystkim zapomniec i przez pol godziny przed telewizorem przezywac wraz z Kevinem jego przerozne zyciowe perypetie. Rowniez bylbym zainteresowany i bardzo wdzieczny, jesli ktos by byl w posiadaniu chocby kilku odcinkow kultowego serialu mlodziezowego Cudowne lata.

ocenił(a) serial na 10
Cygi_2

Ja identycznie to przeżywałem, ten serial jest fenomenalny. Dlaczego już go nie puszczają... przecież to jest coś wspaniałego. Ten serial wychowuje tych co go oglądają na porządnych ludzi, a przynajmniej bardzo w tym pomaga. I co ważne nie pozwala oderwac wzroku od każdego odcinka. Ja mam okolo 10 pierwszych odcinkow, kazdy okolo 140MB. Sciagnalem go swego czasu z suprnovy, ale ona juz nie istnieje :(