dostępne będą na youtube http://www.youtube.com/user/TrzeciaPlanetaPL?feature=mhum
Z chęcią obejrzę :) Ale widzę, że jest dopiero pierwszy odcinek ;) Mam nadzieję, że szybko zdołasz wrzucić cały pierwszy sezon, bo jestem akurat przeziębiona i nudzi mi się w domu, a miło by było obejrzeć znowu "Cudowne Lata" :D Więc dzięki z góry ;)
Noooo, zobaczymy ;) Jutro zacznę wrzucać, spróbuje codziennie wrzucić (przynajmniej) jeden. Napisy będą połączone z filmem, klipy dobrej jakości. Więcej nie mogę, zwyżywszy na to, że napisy do każdego odcinka muszę edytować, a jest to czasochłonne jak diabli.
Szczerze mówiąc mam sprawdzoną stronę na necie na której oglądam seriale i jeżeli chodzi o "Cudowne Lata", to je też tam można znaleźć, ale tylko 1 i 2 sezon (2 nawet niepełny, bo bez 12, 14, 15 i 17odc). Tak więc mam nadzieję, że Ty będziesz w stanie wrzucić resztę ;) Domyślam się, że musisz poświęcać dużo swojego czasu na to, ale na pewno ludzie są Ci wdzięczni za to, co robisz ;) Ja na pewno ;D
Widziałem pierwsze 2 sezony, resztę ciężko znaleźć, mam nadzieję, że będziesz wrzucał znowu, z chęcią bym zobaczył resztę :)
Niestety,nie będzie odcinków. Miały być, lecz nie mam czasu na tworzenie napisów. To zbyt czasochłonne. Wybaczcie, nie musicie podbijać tego tematu.
ja mam wszystkie sezony z napisami jak coś :D pobralam z thepiratebay a napisy to napiprojekt
hej, jeśli ma Pani wszystkie sezony z napisami to chętnie bym to od Pani odkupił - czy jest szansa?:) pozdrawiam
J
mój email to staryender@gmail.com - proszę o informację jak możemy się umówić co do przesyłki...
nie sprzedam Ci czegoś co mozna za darmo pobrać w internecie bo to nieuczciwe,moge ci powiedziec gdzie pobrac dokladnie jak coś :)