Jestem po 3 sezonie, m.zdaniem 3 sezon nieco gorszy od 2, ale i tak nie jest źle. To że będzie sezon 4 (a może i kolejne) można się było spodziewać. Ciekawi mnie jak zinterpretować zakończenie sezonu - John strzelił do Juliany ale nie zdążył jej zabić i przeniosła się do innego świata (tylko jeśli tam żyje inna Juliana, to obie nie mogą przebywać w tym świecie), czy też zabił ją w swoim świecie, tym samym umożliwiając życie w innym ? no ale to się okaże dopiero w 4 sezonie. Myślę też że John będzie chciał odzyskać syna, którego żywego widział w innym świecie.
Moim zdaniem sezon trzeci nic nowego nie wniósł. To właśnie w sezonie trzecim Juliana powinna odkrywać alternatywne uniwersum. A co nam zaserwowali? Kilku bohaterów nie żyje. Niemcy zbudowali maszynę do przemieszczania się pomiędzy uniwersum.... Tyle czekania na kolejny sezon i w sumie jesteśmy w tym samym punkcie co pod koniec sezonu drugiego.
Nie oglądałeś uważnie, Juliana w alternatywnym świecie nie żyje. Dlatego Trudy nie chciała tak od razu wracać.