Drugi sezon bardzo wiele wyjaśnia, ale nie dla wszystkich i nie do końca. Wiele wątków niedokończonych... Mam oczywiście ochotę na kolejnych 10 odcinków z Tagomi, Kido, Smithem i Julianą, ale zastanawiam się czy format przetrwa ostateczny etap "wyjaśniania" wszystkiego, co jeszcze pozostało tajemnicze...
Mistyczność I sezonu mnie urzekła... Z II sezonu najlepszy był finał... I tak naprawdę można byłoby pozostawić serię na tym etapie.
Jak myślicie? Kręcą dalej? :)
Wszystko zostało już zamknięte. Nie ma już o czym dalej opowiadać, tak też nie widzę aby powstał 3 sezon.
Fakt, że zostało parę wątków pobocznych ale na nich nie zbuduje się sezonu. Według mnie finał 2 sezonu jasno dał do zrozumienia, że to już koniec.
no nie wiem czy tak znowu wszystko wyjaśnili. Skąd się brały filmy? kto je przenosił? Dlaczego akurat Tagomi i Kotomichi przemieszczali się między światami? Dlaczego były dwa alternatywne światy? Zgadzam się że wyjasniło się wiele wątków, ale tych powiedzmy "przyziemnych" dotyczących świata Niemiecko/Japońskiego. Ale nie wyjasniono niczego z części tej bardziej tajemniczej
Amazon właśnie zamówił 3 sezon. Choć obawiam się jak oni dalej to rozwiną, sezon 2 dał nam dobre zakończenie, jak wspomniał Zetnakatel.