ja uważam ze gdyby Niemcy wygrali wojnę to teraz świat byłby bardziej rozwinięty technologiczne i prawdopodobnie nasza rasa kolonizowała Kosmos . Niemców bardziej szanuje niż Rosjan, Rosjanie to Faszysci .
Jaka rasa? Co ty bredzisz? Gdyby Niemcy wygrali wojnę ciebie by zapewne nie było, ani twoich rodziców.
jesteś żydem czy Komuchą ? skoro jesteś za Rosja to czyli komucha jesteś , bo nikt normalny nie popiera Rosyjskich faszystów .
A ja myślałam, że faszyści, to raczej niemieckie korzenie mają... Po co ta kłótnia... Sprawdźcie najpierw,kto i dlaczego wymyśli słowa: faszyści i naziści/ a potem bez obelg zastanówcie się nad manipulacją i związkiem bogatych anarchistycznych rodzin,które dorobiły się na krzywdzie swoich bliskich i na cudownym też specjalnie stworzonym ruchu i słowie: antysemityzm i "oddajcie bo to nasze" i na pewno nie są to grosze. Oni się bardzo cieszą jak narody są skłócone światopoglądowo, religijnie, a już najlepiej politycznie i nie ważne kto i co... wcisną Nam wszystko,bo wiedzą, że w jedności siła, a Oni mają środki, aby każdy naród rozwalić od środka, a wojna to dla nich dodatkowy zysk i władza .Manipulują faktami, mediami,rządami i eliminują niewygodnych. Nie gdybajcie, bo to co niby wiemy, to mydlenie oczu....Prawda dla zwykłego zjadacza chleba byłaby straszna i nie daj Boże zechcieliby się zjednoczyć... Pozwólcie,że zacytuję Brzechwę:
„Moi drodzy, po co kłótnie,
Po co wasze swary głupie,
Wnet i tak zginiemy w zupie!”