PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23322
5,8 5 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

Stacja NBC dała zielone światło na kolejny sezon. Co o tym sądzicie?
Oglądacie jeszcze?

Tekashikika

Pojawi sie odcinek to obejrze, ale juz ''szalu nie ma''

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Mam tam samo. Oglądam już z przyzwyczajenia w sumie :D

Tekashikika

Podobnie np z Wikingami. Poczatkowe sezony zwroty akcji, serial zyskal popularnosc, rozpowszechniany na swiecie, kasa sie zgadzala wiec nie chcieli go za szybko skonczyc aż doszło do absurdu, ze z glownego bohatera Ragnara zrobiono miekka faje :D

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Wikingów nie oglądałam, ale chciałam zacząć i teraz się zastanawiam czy warto w takim razie. ;)

Tekashikika

Jeśli lubisz historyczne/kostiumowe klimaty to raczej warto. Ogółem nie jest to serial dla wszystkich ale ma (a raczej miał) swoje momenty. Np. wydaje mi się, że to nie spoilery: bitwa o Paryż to jedna z najlepszych rzeczy w tym serialu i do dzisiaj ją pamiętam (GoT wtedy mógł się chować imo :p). Natomiast trzeba zaznaczyć, że serial z sezonu na sezon zaczyna męczyć (gdzieś tak od s3 mimo, że to właśnie w s3 jest wspomniana przeze mnie bitwa). I nie jest to 'męczenie' jak z Czarną Listą.. po prostu męczy (sam oglądam chyba tylko ze względu na to, że to już ostatni sezon i dociągnę do końca). Więc koniec końców zależy, czy gustujesz w tych klimatach. Jeśli historyczne/kostiumowe nie są priorytetem, to ja bym osobiście odpuścił :)

ocenił(a) serial na 7
matiiii

W takim razie obejrzę. Moje klimaty. :)

Tekashikika

Tak jest - takie moje guilty pleasure :)))